PUPA VAMP! MASCARA

Mascara is echt een beautyproduct waar ik niet zonder kan. Mijn vorige mascara was aan vervanging toe en ik vind het leuk om regelmatig een andere mascara uit te proberen. Deze keer probeerde ik de Vamp! mascara van Pupa.

Dit is wat Pupawinkel.nl over de mascara zegt:
Een revolutionaire mascara voor extreme wimpers en uitzonderlijk volume!Creëer direct het effect van valse wimpers. De wimpers zijn vol, stevig en extra gevuld. Een oversized volume, keer op keer.Volume is veruit het belangrijkste resultaat dat een vrouw eist van haar mascara.Dankzij de speciale vorm hecht de mascara beter aan de borstel. Geef hiermee je wimpers een overdreven en absoluut vollere oogopslag. Zelfs de kortste en meest lastige wimpers worden bereikt met de ronde top van de borstel.De VAMP! mascara is verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren.Laag risico op allergieën. Geschikt voor gevoelige ogen en dragers van contactlenzen.
Klinkt erg goed, toch?
De mascara is verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren, maar ik ging toch voor zwart. Andere kleuren doen me een beetje denken aan de jaren ’90 haha. 
Het borsteltje van de mascara heeft een aparte vorm, een vorm die ik nog niet eerder had gezien bij een mascara. Dit borsteltje werkt erg fijn en de mascara doet echt wat het belooft. Het maakt mijn wimpers voller en klontert niet. De mascara blijft goed zitten en het loopt niet snel uit. Ik vind het geen ‘oversized volume’, maar het is wel een erg goede mascara. 
De mascara kost normaal € 17,50, maar tijdelijk betaal je er maar € 9,95 voor! Daarnaast maak je ook nog kans op 2 VIP kaarten voor de Beau Monde Awards! Deze actie duurt tot 4 november. 

17 gedachten over “PUPA VAMP! MASCARA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.