Zoef Zoef Dieren en Vrolijke Vriendjes

vtech4

Nomi vindt pratend en zingend speelgoed helemaal geweldig. Ook met ander speelgoed kan ze zich goed vermaken, maar als een stuk speelgoed begint te zingen, wordt ze helemaal enthousiast. Met Sinterklaas kreeg ze Zoef Zoef Dieren en sindsdien speelt ze er heel vaak mee. Sinds kort heeft ze ook iets van Vrolijke Vriendjes en ook dat valt heel goed in de smaak.

Zoef Zoef dieren en Vrolijke Vriendjes

vtech2

Barry de Beer en Zoë de Zebra

Nomi heeft nu Barry de Beer en Zoë de Zebra. Beide praten ze en ze zingen liedjes. En hoe vaak Nomi ze ook hoort, ze blijft dansen op de liedjes. Je kunt je vast wel voorstellen dat ik de liedjes inmiddels eigenlijk wel vaak genoeg hebt gehoord, maar als ik dan zie hoe leuk Nomi het vindt, kan ik me er toch niet aan storen.

vtech3

Zoë is toch wel echt favoriet en ik kom dit speelgoedje overal tegen. Laatst wilde ze hem zelfs mee naar bed nemen, maar dat leek me toch niet zo’n goed plan.

vtech1

Kim & Cabrio

Sinds kort heeft ze ook een Vrolijk Vriendje, namelijk ‘Kim & Cabrio’. Ook Kim praat en zingt en sinds ze dit Vrolijke Vriendje heeft, speelt ze er heel vaak mee. Ze rijdt met het autootje en Kim moet er telkens in en uit. En natuurlijk zit Nomi regelmatig te dansen als Kim een liedje zingt.

vtech5

Ze vindt Kim zo leuk dat ze regelmatig een kusje krijgt. En daarna rijdt ze met Kim de hele kamer door en ze speelt er echt leuk mee.

Dit speelgoed van VTech is hier dus een groot succes. Het speelgoed is geschikt voor kinderen van 1 tot 5 jaar, dus waarschijnlijk blijft Nomi het nog wel een hele tijd leuk vinden. Je kunt de Vrolijke Vriendjes en de Zoef Zoef Dieren onder andere kopen via Bol.com.

Zijn jullie kinderen ook zo gek op pratend en zingend speelgoed?

Dit artikel bevat een product dat is opgestuurd door een bedrijf.

3 gedachten over “Zoef Zoef Dieren en Vrolijke Vriendjes

  1. Wiebke schreef:

    Tony kreeg de toet-toet auto’s voor zijn verjaardag van mijn schoonfamilie. Ik dacht al “Ohnee…” maar gelukkig is hij er bang voor/ heeft er geen interesse in. Maar kan me wel voorstellen, waarom de meeste kindjes het geweldig vinden 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.