Dagboekje #263; zwemdiploma en naar de kapper

kapper

Vorige week haalde Nomi haar derde peuter zwemdiploma, kwam ons nichtje spelen, zetten Nomi en Lenn de boel op stelten in een winkel voor tuinmeubelen en gingen ze allebei naar de kapper.

Maandag; lekker buiten spelen

stoepkrijt

‘Mama mogen we heel alsjeblieft buiten spelen en wil je dan nieuw water in de watertafel doen?’ Ik moet hem bijna dagelijks bijvullen, want het water wordt vaak aan de plantjes gegeven. Ik vind het belangrijk dat Nomi en Lenn regelmatig buiten spelen, dus dat deden we. Lenn wilde graag ‘nekenen’, waarmee hij bedoelde dat hij wilde stoepkrijten. Dat leverde dit kunstwerkje op.

Dinsdag; rustig dagje

tekenen

Dinsdag waren Nomi en Lenn heerlijk samen aan het spelen. Ze waren ontzettend lief voor elkaar en daar kan ik echt van genieten (dat gaat namelijk ook wel eens heel anders).

Woensdag; derde zwemdiploma!

peuter zwemdiploma

Woensdag mocht Nomi diploma zwemmen, voor haar derde peuter zwemdiploma. En ze haalde hem! Ik was natuurlijk hartstikke trost.

Donderdag

nasi pinda

Donderdagochtend bracht ik Nomi naar de peuterspeelzaal en daar was ze meteen al druk aan het verven. De rest van de dag deden we niks bijzonders. Ik deed wat in het huishouden terwijl Nomi en Lenn aan het spelen waren. ’s Avonds zette Bart deze heerlijke nasi van Hello Fresh op tafel!

Vrijdag; playdate met ons nichtje

3 kinderen

Vrijdagmiddag kwam ons nichtje spelen. Nomi had het er de hele dag al over. ‘Komt ze nou? Duurt het nog lang? Nog 5 minuutjes nu?’. En Nomi was dolblij toen ze er was. Lenn lag nog in bed en daarom liet ik de twee lawaai papegaaitjes maar lekker buiten spelen. En toen Lenn wakker was, speelde hij ook gezellig mee.

Zaterdag; naar de kapper

eerste keer kapper

Zaterdagochtend had Nomi peutergym en daarna gingen we op zoek naar kussens voor in onze loungebank die buiten staat. Nomi en Lenn dachten dat het een speelparadijs was, en ik was blij toen we weer in de auto zaten. Na het middagslaapje gingen Nomi en Lenn allebei naar de kapper.

Zondag; eten voor de tv?

voetbalwedstrijd

Normaal gesproken eten we echt nooit voor de televisie. Maar aangezien de WK finale om 17.00 uur begon en ik het toch wel graag wilde kijken, besloot ik een uitzondering te maken. Nomi en Lenn vonden het maar gek, maar ook wel heel leuk. Na de voetbal was het bedtijd en lazen we (zoals iedere avond) gezellig een verhaaltje.

Een gedachte over “Dagboekje #263; zwemdiploma en naar de kapper

  1. Wendy schreef:

    Die Nasi van Hello Fresh hadden wij ook. Was heerlijk! Lekker veel foto’s van spelende kids. Ik kan er zo van genieten als Demi lekker zelf aan het spelen is en alles ontdekt. Mee doen met haar is leuk, maar kan er ook minutenlang naar kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.