Leuke dreumesmomentjes van Lenn #2

dreumes

Lenn is nog maar heel eventjes een dreumes, 22 juli wordt hij alweer 2! Ik vond zijn dreumestijd echt ontzettend leuk en ik denk dat ik het wel ga missen. Vandaag heb ik nog een paar leuke dreumesmomentjes van hem voor jullie.

‘Klaaa!’, na 1 nagel knippen

Lenn heeft een ontzettende hekel aan nagels knippen. Maar soms moet het toch. Hij probeert er dan snel mee klaar te zijn door na 1 nagel al ‘klaaa!’ te roepen. Helaas voor hem werkt dat niet…

Zelf koekjes pakken

Laatst heeft hij bedacht dat hij best zelf koekjes kan pakken. Als ik bijvoorbeeld zeg dat hij geen koekje mag. Dan gaat hij gewoon zelf naar de kast en pakt hij het. Daarom heb ik de kasten maar opnieuw ingericht, nu kan hij niet meer bij de koekjes.

Mijn hand pakken als hij een schone luier wil

‘Mee!’ en hij pakt mijn hand vast. Vervolgens loopt hij naar de trap. ‘Heb je een vieze luier Lenn?’ ‘Ja poep. Luie!’.

Zijn neplachje

Lenn weet precies hoe hij mensen aan het lachen kan maken. Dat doet hij bijvoorbeeld door nep te lachen. De eerste keer dat hij dat deed, moest iedereen om hem lachen. Dat vindt hij geweldig en daarom doet hij het nu regelmatig.

Een bal eten?

‘Wat wil je eten Lenn?’ ‘Bal.’ ‘Een bal kun je toch niet eten…’ ‘Bal! Bal! Mee!’ Lenn trekt mij mee naar de koelkast en wijst een mandarijn aan…

Voor het eerst zelf kleertjes uitgezocht

Nomi had al interesse in kleding toen ze net een jaar was. Lenn interesseert het niet zo veel wat hij aan heeft, maar laatst heeft hij toch zelf iets uitgekozen. Ik was online en het shoppen en hij zat bij me op schoot. Opeens zag hij iets wat hij mooi vond; een voetbaltenue van Paris Saint Germain. ‘Die! Blauw! Die!’ Totaal niet waar ik naar op zoek was, maar het was duidelijk zijn smaak. Hij vond ook echt niks anders mooi, alleen dat setje. Dus ik heb het maar besteld haha!

‘Clowntje!’

Ik noem Lenn vaak ‘clowntje’ en inmiddels heeft hij dat overgenomen. Als hij gek doet zegt hij nu zelf al ‘clowntje!’.

‘Hai’ tegen iedereen die hij tegenkomt

‘Hai! Hai! Hai!’, en maar lachen als mensen ‘Hai’ terugzeggen!

Aandacht vragen van iedereen!

Lenn is echt gek op aandacht. Hij is het gelukkigst als alle ogen op hem gericht zijn. Hij doet er ook goed zijn best voor trouwens, en meestal lukt het hem wel om aandacht te krijgen.

2 gedachten over “Leuke dreumesmomentjes van Lenn #2

  1. Wendy schreef:

    Ow heerlijk al die uitspraken. Ik kan niet wachten tot Demi dat ook gaat doen. Al kan ze nu ook al perfect alles aangeven. En maar wijzen met dat vingertje en mama maar de richting van de vinger op lopen tot we weten wat ze bedoeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.