32 WEKEN ZWANGER

We zijn weer twee weken verder en dat betekent dat het tijd is voor een update. De kans is best groot dat ik over twee maand moeder ben! Best een raar idee, maar ik heb er echt heel veel zin in.

Ik voel me eigenlijk prima, alleen slapen wordt wat lastiger. Ik heb een voedingskussen in bed liggen en dat helpt wel een beetje, maar laatst heb ik ’s nachts zo’n twee uur wakker gelegen. Dat was een beetje jammer, maar overdag heb ik daar eigenlijk geen last van. Verder heb ik (op chocolade-cravings na) eigenlijk weinig kwaaltjes.
Vorige week heb ik de maxi cosi gewassen, weer in elkaar gezet (dat viel niet mee) en uitgetest. Hij staat nu klaar om mee te gaan naar het ziekenhuis, maar ik ga er vanuit dat het nog even duurt voordat we hem gaan gebruiken. 
Mijn nesteldrang komt vooral neer op ‘alles moet in de was’. Het liefst gooi ik het hele huis in de was haha. Opruimen doe ik nog niet zoveel, misschien komt dat nog. Ook alle knuffels moeten in de was, zoals deze schattige Woezel & Pip dingetjes die aan het speelkleed komen te hangen. 
Een paar maand geleden kwam ik vooral bij Kruidvat om make-up te kopen, maar nu kwam ik echt met een ander doel. Ik had mijn uitzetlijst er weer bij gepakt en ik besloot de verzorgingsspulletjes te gaan kopen. Kruidvat heeft een leuke aanbieding, bijna alle babyproducten van hun eigen merk kosten nu maar € 1,00, dus dat kwam goed uit. 
Maandag ging ik naar de verloskundige, voor een standaard controle. Alles was gelukkig goed, maar de baby ligt nog steeds in een stuit. Ze is wel gedraaid, maar niet de goede kant op. Eerst lag ze met haar rug rechts, en nu links. Ze heeft nog genoeg ruimte om te draaien, maar de meeste baby’s liggen na 32 weken al met het hoofdje naar beneden.. Ik ben benieuwd of ze nog anders gaat liggen. 

25 gedachten over “32 WEKEN ZWANGER

  1. Manon schreef:

    Oh vervelend dat ze nog steeds in een stuit ligt… Hoop dat ze nog gaat draaien! Ik ben ook ALLES aan het wassen hahaha. Opruimwoede had ik heel erg last van een paar weken geleden, maar dat is nu eigenlijk helemaal weg! Komt vast nog wel 😉

  2. Melanie schreef:

    Die kruidvat spulletjes zijn zo fijn, gebruik ze nog steeds voor Luuk! Hopelijk blijft ze nog zo'n 6 á 7 weken zitten. Het kom nu allemaal heeel dichtbij, succes nog met de laatste loodjes! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.