TREACLE MOON THE RASPBERRY KISS BATH AND SHOWER GEL

Het merk Treacle Moon is sinds een paar maand geleden te koop bij Albert Heijn XL, maar helaas zit er bij mij in de buurt geen. Daarom was ik heel blij dat deze ‘bath and shower gel’ in de Vipbox van februari zat. Eindelijk kon ik kennis maken met dit merk en ik kreeg ‘The Raspberry Kiss’, een heerlijk zoet geurtje.

De verpakking vind ik ontzettend leuk, maar daarnaast is het ook echt een heel fijn product. De douchegel is heel erg roze (I like!) en ruikt heel erg zoet. De geur doet me denken aan snoepjes en tijdens het douchen vind ik het heerlijk. Ook na het douchen ruik ik nog lekker zoet, maar de geur is dan niet overheersend. De douchegel voelt erg mild en het maakt mijn huid lekker zacht. Dit is dus echt een aanrader! 

22 gedachten over “TREACLE MOON THE RASPBERRY KISS BATH AND SHOWER GEL

  1. Iris Bogaards schreef:

    Door je post ben ik heel benieuwd geworden naar dit product, maar helaas zit er bij mij in de buurt ook geen Albert Heijn XL šŸ™

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.