NEW IN: BABYSPULLETJES

Sinds ik weet dat ik zwanger ben, struin ik het internet al af naar leuke babyspulletjes. En echt, alles is zo leuk en schattig! Ik moet echt oppassen dat de kasten straks niet gaan uitpuilen, want ik ben geneigd om alles te kopen. Ook op de site van Babyhuys kwam ik een aantal hele leuke spulletjes tegen en deze bestelde ik.

Het merk Bébéjou kende ik nog niet echt, maar ik zag dat ze heel veel mooie spulletjes hebben. Deze omslagdoek is volgens mij eigenlijk bedoeld voor jongetjes, maar ik vond deze leuker dan de roze variant, en blauw kan voor meisjes ook wel, toch?
Ook het knuffeltje vond ik heel erg schattig. Deze is van hetzelfde merk en als je op zoek bent naar schattige babyspulletjes, is het echt een aanrader. Inmiddels hebben we trouwens echt al belachelijk veel knuffels en ander speelgoed, ik denk dat ik dat voorlopig maar niet meer koop, haha.
Ook het slabbetje is van Bébéjou en was te leuk om niet in mijn winkelmandje te doen. Vanaf € 40,00 is de verzending gratis, en daarom besloot ik ook een paar hydrofiele monddoekjes te bestellen. Iedereen vertelt me dat je er nooit genoeg van kunt hebben, dus dit leek me wel een nuttige aankoop. 
Naast de producten die ik had besteld, zat dit tijdschrift in de doos. Erg leuk, ik kan me echt goed vermaken met dit soort tijdschriften. 
Kende jij de webshop van Babyhuys al?

14 gedachten over “NEW IN: BABYSPULLETJES

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.