Project babykamer; wat hangen we aan de muur?

wanddecoratie

Jullie hebben laatst al kunnen lezen dat Nomi binnenkort op zolder gaat slapen. Daar zijn we op dit moment druk mee bezig en als dat klaar is, gaan we beginnen met de babykamer. De baby gaat namelijk in Nomi’s oude kamer slapen. Een vrij ruime kamer, met veel plek om leuke dingen aan de muur te hangen.

Nomi’s oude kamertje

babykamer

Samen met Nomi hebben we dit kamertje helemaal ‘eigen’ gemaakt. De wereldkaartposter hebben we samen uitgezocht, de Frozen stickers koos ze zelf uit en het schilderij met de giraffen kreeg ze cadeau van mijn moeder. De schilderijen wil ze meenemen naar zolder, dus voor de baby gaan we op zoek naar iets nieuws.

Wanddecoratie

Toen we bezig waren met Lenns babykamer vond ik het ontzettend moeilijk om te kiezen wat ik aan de muur wilde hangen. En ook nu vind ik het weer alles behalve makkelijk. Wanddecoratie kan een kamer helemaal af maken, maar dan moet het natuurlijk wel iets moois zijn. Ik heb al op internet gekeken, maar ik kan nog niet helemaal iets vinden wat echt mijn smaak is. Daarom zit ik te denken om een mooie foto aan haar muur te hangen.

baby foto

Een eigen foto afdrukken

Nu kan ik natuurlijk nog geen foto’s van haar maken, maar ik denk dat ik een plekje vrij ga laten voor een mooie foto. Nomi heeft heel lang een foto op haar kamer gehad van toen ze 3 dagen oud was. Zoiets is leuk, maar een foto van Nomi, Lenn en de baby samen is waarschijnlijk nog veel leuker. Hopelijk lukt het om ze alle drie leuk op de foto te krijgen, en kunnen we dan een foto op canvas bestellen.

En verder

Dat is natuurlijk nog maar één plekje en dan is er nog behoorlijk veel ruimte over voor iets anders leuks aan de muur. Daarom ga ik nog maar even verder zoeken, want er moet vast ergens iets te vinden zijn wat ik mooi vindt. Misschien een poster met een lijst er omheen… En als jullie nog tips voor me hebben, hoor ik het graag!

mbm

2 gedachten over “Project babykamer; wat hangen we aan de muur?

  1. Kirsten schreef:

    Wij zijn er ook nog niet helemaal over uit wat we op de babykamer gaan hangen. Misschien dat een foto ook wel leuk is maar dat zien we als hij geboren is wel! Voor nu willen we er wel een beetje een babykamer van maken door het kindvriendelijk aan te kleden. Ik zoek me een ongeluk op internet voor leuke posters maar nog geen succes. (: Ben benieuwd wat jullie van het kamertje gaan maken.

    Liefs, Kirsten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.