Nomi’s slaapkamer

slaapkamer

Toen we nog in ons oude huis woonden, hebben jullie een keer een kijkje kunnen nemen in Nomi’s kamer. Toen we verhuisd waren heb ik jullie Lenns kamer wel laten zien, maar Nomi’s slaapkamer nog niet. En omdat ik het eigenlijk wel heel leuk vind om het te laten zien, doe ik dat vandaag!

Voordat we gingen verhuizen heb ik ontzettend getwijfeld over wat ik met Nomi’s kamer wilde. Ik kon bijvoorbeeld maar niet kiezen wat ik op de muren wilde. Verf of behang? En welke kleur dan? Op dat moment was ik zwanger van Lenn en die hormonen maakten het ook niet makkelijker. Uiteindelijk koos ik voor behang, maar ik bleef twijfelen tussen twee kleuren.. De kleur die we nu hebben, of knalroze. Ik vind knalroze heel gaaf, maar Nomi heeft verder ook vrij veel roze spulletjes. Omdat ik bang was dat het anders té roze zou worden, koos ik voor deze kleur. Dit is trouwens dezelfde kleur als die Lenn op zijn kamer heeft.

slaapkamer peuter

Ook de meubels waren wel een dingetje. Toen we gingen verhuizen was Nomi bijna anderhalf en toen had ze nog wel echt een ledikantje nodig. We konden ervoor kiezen om haar oude bedje gewoon weer op haar kamer te zetten en een peuterbed of groot bed voor haar te kopen voordat Lenn geboren werd. Ik zag dat nog niet goed gaan met mijn eigenwijze dreumes, en daarom besloten we een extra ledikantje te kopen. Haar oude meubeltjes gingen naar Lenns kamer, en zij kreeg nieuwe. Op dit moment slaapt ze nog steeds in een ledikantje en dat gaat nog prima, maar we zijn ons wel een beetje aan het oriënteren op een groot bed.

3

We kochten een commode die bij het bedje paste (allebei bij Ikea trouwens). Het is nu een commode, maar als Nomi straks wat groter is klappen we de bovenste plank om en dan is het wat meer een gewoon kastje.

4

Eén van mijn favoriete dingen op Nomi’s kamer is haar boekenkast. Toen we besloten dat we dit huis gingen kopen en wisten dat Nomi een behoorlijk grote slaapkamer zou krijgen, wist ik meteen dat ik een boekenkast in haar kamer wilde. Nomi en ik zijn allebei groot fan van kinderboeken en omdat we inmiddels een flinke verzameling hebben, kon een boekenkast natuurlijk niet ontbreken.

5

En omdat ik het altijd zo leuk vind om bij anderen in de kledingkast van hun kinderen te kijken, maakte ik daar ook een foto van. Nomi’s kast hangt op dit moment flink vol, maar ik moet weer eens gaan uitzoeken wat er te klein is.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om (eindelijk) Nomi’s kamer te zien!

3 gedachten over “Nomi’s slaapkamer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.