BABYKAMER SNEAK PEEK

De babykamer is in grote lijnen af, maar de laatste dingetjes moeten nog gedaan worden. Ik ben nog bezig met de laatste wasjes, waardoor de kasten nog niet helemaal zijn ingericht en ik mis nog wat gezellige decoratie. Omdat ik regelmatig te horen krijg dat jullie zo benieuwd zijn naar de babykamer, heb ik wat foto’s gemaakt van hoe het er nu uitziet. 

Vlak na de 20 weken echo hebben we de meubels opgehaald en toen hebben we ze ook meteen neergezet. Op de commode is het nog een rommeltje, maar daar gaat binnenkort verandering inkomen. 
Een tijdje geleden had ik het bedje opgemaakt, maar toen was het beddengoed nog niet gewassen. Het meeste is nu schoon, dus binnenkort kan ik het bedje weer opmaken. We hebben trouwens geen wiegje, dus de baby gaat meteen in dit bedje slapen.
Ik dacht echt dat ik helemaal niet zoveel roze dingetjes had, maar dat klopt blijkbaar niet.. Het komt ook doordat de witte en grijze was nog aan het droogrek hangt, maar dan nog is een groot deel van de kleertjes roze (maar het is ook gewoon zo schattig!). 
De rompertjes heb ik gesorteerd op lange mouw, korte mouw, mouwloos en overslagrompers. Dit is trouwens nog niet alles, een deel hangt nog te drogen. 
Ik vind knuffels heel leuk staan, en daarom staan er ook best veel in de babykamer. De linker won Bart een paar jaar geleden op de kermis, en de rechter is een beer van Kika. Ik wil alle knuffels eigenlijk nog wel even wassen, zeker omdat sommige knuffels best lang in de kast hebben gelegen. 
Nog meer knuffels!
En dit moet allemaal nog gestreken worden. Het lijkt heel veel, maar ik het is maat 50, 56 en 62. Oké, dan nog is het wel veel, maar babykleertjes zijn gewoon zo schattig. Dit is het laatste wasje qua kleding, daarna moeten alleen de knuffels en het speelgoed nog gewassen worden. En hoewel ik normaal niet van wassen en strijken hou, vind ik het nu wel heel leuk om dit te doen. 

29 gedachten over “BABYKAMER SNEAK PEEK

 1. Jennifer schreef:

  Wat een leuk ingericht kamertje! Onze beeb gaat ook gewoon direct in de ledikant. Misschien dat we nog een verkleiner halen zodat hij zich niet verloren voelt in het grote bed. Mijn zusje sliep bijvoorbeeld ook veel in de kinderwagenbak, want die was wat compacter en dat gaf haar blijkbaar een veiliger gevoel. Maar met aankleding van je kinderkamer kun je ze ook al een heel vertrouwd gevoel geven. En dat komt bij jullie vast wel goed, met zo'n heerlijke meisjes kamer!

 2. Joyce schreef:

  Wat een leuk en gezellig kamertje.
  En het bed opmaken doet de kraamhulp sowieso direct als ze binnenkomt 😉

  En heerlijk toch, al die roze kleertjes!
  Dat trek je toch aan bij je kleine. Al is het alleen maar om de vragen "is het een jongen of een meisje" niet te krijgen. En ook met roze kleding denken sommige mensen nog dat het een jongen is, die zijn blind ofzo 😉

 3. Sas schreef:

  Wat een leuke fotootjes. Je zal vast niet kunnen wachten tot het bedje eindelijk beslapen kan worden.. haha en mijn katten doen dat ook, door foto's heen lopen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.