BUIKFOTO’S VAN HET DERDE TRIMESTER

Bart en ik wisten wanneer Nomi geboren zou worden, dus in het weekend daarvoor maakten we nog even een aantal buikfoto’s. Dit was de laatste, aan het einde vond ik mijn buik toch wel behoorlijk groot en hij begon wel in de weg te zitten. Ik heb jullie een tijdje geleden ook mijn buikfoto’s van het tweede trimester laten zien en het leek me leuk om de buikfoto’s van het laatste trimester ook bij elkaar in een artikeltje te zetten.

29 weken, toen viel het qua grootte nog wel mee.
30 weken. Toen vond ik mijn buik echt heel leuk. Je kon goed zien dat ik zwanger was, maar hij zat nog niet in de weg.
31 weken.
32 weken.
33 weken.
34 weken. Mijn buik bleef een beetje dezelfde grootte houden.
35 weken. Hier begon ik flink wat vocht vast te houden, ook mijn gezicht werd dikker.
36 weken. Volgens mij maakte Nomi hier een flinke groeispurt.
37 weken. De eerste blote buikfoto die ik online plaatste.
38 weken, in het weekend voordat Nomi werd geboren.

24 gedachten over “BUIKFOTO’S VAN HET DERDE TRIMESTER

  1. Joyce schreef:

    Leuk om zo de foto's te hebben! Ik voelde me zo slecht dat we het niet gedaan hebben. Wel ben ik een uur voor ik naar het ziekenhuis ging voor mijn opname (de inleiding zou de volgende dag plaatsvinden) nog even op de foto gegaan. Die foto is me heel dierbaar! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.