Carnaval vieren & win een carnavalsoutfit!

winactie-carnaval

Dit wordt het eerste jaar dat we iets doen aan carnaval. Nomi viert het namelijk op de peuterspeelzaal. Ik had er helemaal nog niet bij stil gestaan dat het bijna carnaval was, en toen we er een brief over kregen realiseerde ik me dat Nomi helemaal geen verkleedkleding heeft! Gelukkig had ik nog genoeg tijd om iets te bestellen. Heb jij nog geen carnavalsoutfit besteld? Ik mag een cadeaubon van € 25,00 van Feestwinkel.nl weggeven!

verkleedjurk

Ik mocht voor Nomi iets uitzoeken op Feestwinkel.nl en ik ging voor dit jurkje. Hij kost € 16,45, dus deze kun je met de cadeaubon bestellen. De kleinste maat hiervan is maat S, wat gelijk staat aan maat 98-116. Ik verwachtte dus dat hij nog wat ruim en lang zou zijn voor Nomi en dat is hij ook, maar dit betekent wel dat ze er nog een hele tijd mee kan doen. En gelukkig vindt Nomi hem heel erg mooi (wat ik met deze kleur ook wel had verwacht haha).

carnaval-1

Over Feestwinkel.nl

Feestwinkel.nl is de leukste online winkel in feestartikelen. Zoek je iets voor een verjaardag, kinderfeestje, themafeest, feestdag of een speciale gebeurtenis? Je vindt op Feestwinkel.nl een groot aanbod aan feestartikelen, versiering, verkleedkleding en accessoires voor alle soorten feesten en speciale gebeurtenissen. Er valt altijd iets te vieren!

carnaval-2

Winnen!

Wil jij kans maken op de cadeaubon van € 25,00? Laat hieronder dan weten dat je meedoet en wat je uit zou willen zoeken. Daarnaast zou ik het erg leuk vinden als je de Facebookpagina van MadebyMalou.nl liket!

De winactie loopt tot maandag 20 februari 20.00 uur. Daarna stuur ik de winnaar een mailtje, zorg dus dat je een geldig e-mailadres invult. Als je zeker wil weten dat je je prijs vóór carnaval in huis hebt, moet je uiterlijk op 22 februari je bestelling plaatsen.

Succes!

47 gedachten over “Carnaval vieren & win een carnavalsoutfit!

 1. Yessica leidner schreef:

  Goedemorgen ik doe heel graag mee wat een leuke winactie ik zou graag iets leuks voor mijn dochtertje jill willen kopen ze is grote fan van minnie mouse met die schitterende bon koop ik minni mouse pak voor mijn meisje ze is 21 februari jarig ze word 3 jaar Zou ze geweldig vinden ik volg je op alle manieren

 2. Marian Zw schreef:

  Ik doe heel graag mee! Mijn zoon van vier wil graag als soldaat en ik zag op de site een prachtig militairenpak! Met drie zussen zijn de jurkjes in de verkleedkist in de meerderheid dus een stoer pak brengt weer wat evenwicht

 3. Heidie van der Steeg schreef:

  Mooie actie. Gisteren met de kinderen naar een carnavalswinkel geweest, Voor mijn zoon zijn we geslaagd, die wordt politieman. Dus die weet wat hij komende vrijdag bij het carnavalsfeest op school zal dragen. Maar voor mijn dochtertje weten we dat nog niet. In de winkel waar we gisteren waren, was niet veel keuze voor haar leeftijd en ze heeft haar zinnen eigenlijk gezet op een verpleegsters/dokterspak dat daar niet te krijgen was. Nu zie ik dat ze bij feestwinkel.nl wel veel pakjes hebben, ook verpleegsterspakjes, en helemaal niet duur! Dus met een cadeaubon van 25 euro, kan ik dan ook nog wat leuke accessoires voor carnaval/feestjes erbij bestellen. Dat zou te gek zijn!.

 4. Saskia de Laat schreef:

  Ik denk dat we zouden gaan voor een pippie Langkous pak en een boevenpak voor m’n meisjes?? zou erg leuk zijn want we hebben nog niks!

 5. Iris van Bijsterveldt-Broers schreef:

  Heel Tof!! Ik zou voor onze oudste zoon voor een dierenpak gaan (hij wil het liefst tijger of leeuw zijn deze carnaval). ??

 6. Lynn schreef:

  Aangezien iedereen zegt dat ik op pocahontas lijk zou ik graag voor zo’n kostuum gaan 😉 Wij vieren in de kinderopvang binnenkort carnaval en het zou wel leuk zijn als ik dan ook verkleed kan gaan! 😀

 7. Brenda schreef:

  Hi Malou, och wat een leuke winactie. Wij doen graag mee 🙂
  Omdat we zijn helemaal fan zijn van sprookjes, zouden we hartstikke blij zijn met de Roodkapje outfit.
  Ik wens jullie alvast een leuke carnaval, veel plezier !!

 8. Rivka schreef:

  Mijn broertje (6) heeft al even meegekeken, en zou heel erg graag het Chase (die politiehond van Paw Patrol) verkleedpak willen winnen! Mijn broertje zegt dat hij hem leuk en mooi vindt, en zo alle boeven kan vangen! 🙂 Het Chase pak is toevallig 24,95 dus qua prijs zou het perfect uitkomen!

 9. Floortje van den Heuvel schreef:

  Wat leuk! Wij zijn fervent carnavalsvieders maar behalve een oud baby pakje van mijzelf heb ik nog niks voor Saar? Ik zou het dus zeker heel goed kunnen gebruiken. En als ze geen baby maatjes hebben dan wel voor volgend jaar? #duimendraaien

 10. Daniëlle schreef:

  Ik zit met hetzelfde probleem! Handen in mn haar, het is volgende week carnaval en we hebben nog niks!! Whaaa! Deze bon zou dus super goed van pas komen! Maak dus graag een kansje om nog last minute wat te bestellen voor mijn dochter.

 11. lisanne bons schreef:

  Wij vieren ieder jaar carnaval. Dat komt door mijn vriend. Hij is echt gek op verkleden. Carnaval, de Toppers, Foute Party en zelfs foute kersttruien
  Hij is er dol op. Hij wilt alleen altijd graag als setje. Dus we waren als gezin even op feestwinkel aan het kijken. En toen zei mijn dochter dat hij en ik maar als Mario Bros moesten gaan. Dan hoefde ik ook niet meer mijn snor weg te halen met die vreselijke pleisters (van je dochter moet je het hebben). Mijn dochter heeft een mooie Belle jurk uit Disney van mijn neef en zijn vriend gekregen dus die wilt die jurk aan na het zien van de nieuwe film maar dan wel met van die prachtige witte engelenvleugels die ze ol feestwinkel heeft gezien.

 12. Anne schreef:

  Geweldig zou het zijn voor een van onze vier kinderen! Ze zijn gek op verkleden en op carnaval.!
  Een droomcadeau voor ze omdat ze ook allemaal elkaars kleding passen. Ik ga duimen en hopen!

 13. Kirsten schreef:

  Ik zou graag het hippie Flower Power jurkje voor mijn dochter van 9 bestellen, echt supergaaf! Had maandag al iets besteld op een andere site, maar kreeg vrijdag te horen dat het niet meer te leveren is grrrr. Ik was ook nog niks anders tegengekomen wat we allebei eluk vinden, maar dit jurkje is super!

 14. Annemijn schreef:

  Wat heb je een leuke outfit uitgezocht! Zelf kan ik ook nog wel wat gebruiken en daarom doe ik graag mee aan je winactie. Bij mijn Brabantse schoonfamilie wil ik wel goed voor de dag komen dit weekend (zelf een Zeeuwse). Dus ik waag graag een kans. Ik heb je Facebookpagina geliked (Annemijn Meeuwse).

  Liefs!

 15. sebastiaan schreef:

  ik doe heel graag mee omdat ik jullie geweldig vind en jullie een voorbeeld zijn voor de rest ik zou graag een leuk en lief pakje willen winnen voor mijn dochter jacey jazzlin van 14 maanden oud die dit jaar voor het eerst carnaval mag meemaken en ik hoop in een leuk pakje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.