Outfits van Lenn #4

3

Inmiddels zit Lenn alweer in maat 74 en dat betekent dat hij de laatste tijd weer wat nieuwe outfits aan heeft gehad. Ik maakte er foto’s van, en vandaag laat ik ze zien. Op de foto hierboven heeft hij een trui aan van Zeeman, een broekje van Hema en ook zijn sokjes zijn van Hema.

1

Ik ben groot fan van Hema, en daar is ook deze outfit van. Alleen zijn sokjes niet. Dit was een kraamcadeautje voor Nomi, en ik heb geen idee van welk merk ze zijn.

2

Deze trui is van Name It en hij heeft er een broekje van Hema bij aan. De sokjes zijn van Primark.

4

Een tijdje geleden shopte ik onder andere dit shirtje bij Zara en die past hij sinds kort. Ik heb het gecombineerd met een broekje van Name It, die van Nomi is geweest. Zijn slofjes zijn van de Wibra.

6

Op deze foto had ik Lenn net klaar gemaakt om Nomi op te halen van de peuterspeelzaal en ik maakte nog snel even een foto. De slab is van Bababoe.nl, het vestje is van Zara en zijn broek en sokken zijn van Hema.

5

Hier draagt Lenn weer Nomi’s oude broekje, deze keer gecombineerd met een ander shirtje van Zara. Zijn sokjes hebben nogal een schutkleur op het aankleedkussen en ik heb geen idee welke hij aanhad haha.

7

Dit is één van mijn favoriete outfits van Lenn. Het broekje en het shirtje zijn allebei van Zara en zijn sokjes zijn van Primark.

2 gedachten over “Outfits van Lenn #4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.