Vandaag is het bloggersdag, en dat vieren we met 65 winacties!

winacties

Vandaag vieren we dat het bloggersdag is! Dat doen we met een bloghop, waarbij je op iedere blog iets leuks kunt winnen. In totaal doen er 65 blogs mee, dus je kunt heel wat prijzen winnen! Lees snel verder hoe je aan al deze winacties mee kunt doen, en wat ik mag weggeven.

Bloghop?

Een Bloghop is een leuke manier om kennis te maken met andere blogs, in dit geval vooral mamablogs. Je hopt van de ene blog naar de andere, en als je de hop blijft volgen kom je langs alle blogs. Uiteindelijk eindig je weer hier (of ergens anders, als je op een andere blog bent begonnen), en dan ben je dus rond!

Mamalou blogt

Misschien ben je hier wel gekomen via Mary-Lou van Mamaloublogt.nl. Mary-Lou is trotse moeder van 3 kindjes, en daarnaast werkt ze 32 uur op een kantoor. Ze blogt over het moederschap, haar liefde voor dragen (dit zijn mijn favoriete artikelen van haar!) en de uitdagingen als werkende moeder.

MadebyMalou.nl

Misschien kom je hier regelmatig, maar het kan ook zijn dat je hier via de bloghop komt en dat je mij nog helemaal niet kent. Daarom zal ik me even kort voorstellen. Ik ben Malou en ik heb 2 kindjes; Nomi van 2,5 en Lenn van 1. Ik ben thuisblijfmoeder en bloggen is een grote hobby van mij. Ik ben getrouwd met Bart, en verder wonen er 3 katten bij ons. Op mijn blog schrijf ik vooral over het moederschap, maar ik wijk ook wel eens uit naar andere onderwerpen die mij interesseren.

Winnen! 

Jullie zijn vast benieuwd naar wat je kunt winnen. Het leek me leuk om iets weg te geven wat goed past bij de herfst, en daarom maak je hier kans op een regenponcho voor je kind! Je mag er zelf eentje uitkiezen van het merk Bugzz, en op FashionBootz.nl vind je alle uitvoeringen. De poncho’s passen het best bij kinderen van 2 tot 6 jaar.

Om kans te maken op een poncho naar keuze laat je hieronder een reactie achter waarin je vertelt welke poncho je graag zou willen winnen. Daarnaast zou ik het heel leuk vinden als je de Facebookpagina van MadebyMalou.nl liket, of me volgt op Instagram. Je kunt meedoen tot en met zondag 17 september.

Door naar coolestkidontheblog.nl

Ik verwijs je nu door naar de blog van Astrid; Coolestkidontheblog.com. Een hele leuke blog die ik al een hele tijd volg. Je leest er van alles over de hipste en meest unieke kinder- en baby producten, webshops, evenementen, uitjes, restaurants, speelgoed, fashion en meer! Astrid heeft een hele leuke schrijfstijl en haar blog is absoluut een bezoekje waard 🙂

Veel plezier met verder hoppen!

67 gedachten over “Vandaag is het bloggersdag, en dat vieren we met 65 winacties!

 1. Anna Wienen schreef:

  ooooh wat een leuke actie!! de meest praktische tot nu toe hihihi

  Ik ga voor het lieveheersbeestje voor mijn dochter…

  Facebook: An Na

 2. Cindy schreef:

  Hoi Malou, tijdje geleden volgde ik je, maar sinds ik zelf gestopt ben met bloggen, lees ik amper blogs. Maar goed, soms heb ik heldere momenten haha. Ik zou graag de piraten poncho willen voor mijn zoon Mels ?

 3. Marjo schreef:

  Wat een leuke poncho! Voor mijn jongste van 4 ga ik voor de roze, en als ze die niet meer aankan schuiven wij hem door naar haar 3 nichtjes die jonger zijn!

 4. Wendy v V schreef:

  De blauwe vind ik super gaaf voor het zoontje van mijn vriendin. En net het weer van vandaag zal hij hem zeker nodig gaan hebben. Dus ik doe mee.

 5. Marian B schreef:

  Allereerst een gezellige bloggersdag gewenst! Wel toepasselijk met dit weer 😉 Wat een leuke poncho’s, mocht ik de gelukkige zijn, dan laat ik mijn kiezen welke hij wil.

 6. Jamila schreef:

  Wat leuk dat jij ook mee doet met de bloghop ik kende je al en ik volg je ook op Fb en Ig ik doe graag mee met je winactie voor mijn dochtertje Zeineb
  Ps waneer komt er weer eens een vlog of video op je YouTube kanaal hoop dat je dat nog eens een keer wilt doen als je daar tijd voor hebt en of zin ik mis ze wel gr jamila

 7. Cindy j schreef:

  Whoehoeeeeeeeeeei wat gaaf! ! Voor mijn meisje prinsesjes cape!!! Met slechte weer is dit zeker welkom heb geen auto loop en fiets . Dus zou tof zijn.
  Wordt ze zeker niet nat!!

 8. Adelaide Balk schreef:

  Hi Malou,

  Wat zou de poncho met safaridieren leuk zijn voor mijn buurjongentje. Dan komt hij droog(er) aan op school met deze hoosbuien.

 9. Wendy schreef:

  OOw, ik kan niet kiezen. Ik vind de dino’s, mickey mouse en spiderman alledrie leuk! Als ik win laat ik mn zoontje wel zelf kiezen 🙂
  Ik ga je volgen hoor.
  Liefs Wendy

 10. Barbara Gelens schreef:

  Hophop! Ik vind het echt zooo grappig om op deze manier kennis te maken met al die bloggers! En natuurlijk doe ik hee lgraag mee aan jouw fijne winactie. Die Bugzz poncho is echt te gek! Ik wil voor mijn oudste van 4 graag meedoen en kies als we winnen voor de Dino-uitvoering. Echt stoer om zo naar school gebracht te worden toch?

 11. Silvy schreef:

  Onze kleine Rodney van drie jaar vind het helemaal niet leuk om in de regen naar school te hoppen, stappen 🙂 Deze blauwe jas zou het net dat ietsje leuker kunnen maken voor hem… Liefs, Meer dan een mama Silvy

 12. Mirjam Hellingman schreef:

  Mijn kinderen zijn al iets te groot hiervoor, maar ik vind het een superleuke regenponcho voor mijn nichtje Emily. Ik zou het lieveheersbeestje kiezen voor haar. Zo lief!

 13. Linda Smeets schreef:

  Met de fikse herfstachtige regenbuien in het vooruitzicht is dit ideaal! (Ik breng mijn dochter op de fiets naar school).
  Ik zou kiezen voor: Bugzz regenponcho kinderen met vlindertjes paars omdat ik het een hele vrolijke poncho vind!

 14. marjolijn yara schreef:

  Jaaa deze blog ken ik al een langere tijd!
  zo leuk! maar ik ga nu ook langs andere blogs hoppen om is te kijken of die ook zoveel in petto hebben! 😉 jij iniedergeval wel

  ik maak graag kans op de poncho van de prinses voor mijn prinsesje
  in december zal zij naar school toe gaan en tja met het weer in nederland gok ik dan zo”n poncho wel heeeeeel vaak van pas zal komen

  groetjes Marjolijn

 15. Bodil schreef:

  Het regent, het regent… Regen wordt een stuk leuker met deze vrolijke poncho’s!
  De lieveheersbeestjes vind ik het allercutest (sorry als dat geen echt woord is 😛 )
  Heel gaaf!

 16. Marijke schreef:

  Wat leuk zeg het bloghoppen! Zo’n leuke manier om nieuwe bloggers te vinden?
  Ik doe graag mee voor mijn dochter Ylva, ik breng haar altijd op de fiets naar school, en droog is het net altijd! en deze ponchos zijn zo leuk! De Bugzz Regenponcho kind Pony ga ik voor duimen omdat ze gek op paartjes is ????

 17. melissa schreef:

  Superleuk en echt superhandig zeg. De regenlaarsjes zijn al binnen, maar inderdaad ik heb nog geen regenpakken of ponchos dus ik waag graag een kansje. Ik vogl ook via fb en ig en ik zou gaan voor: de safari. liefs melissa

 18. Claudia Diependaal schreef:

  Hoi hoi, daar ben ik weer. Ik had niet gezien dat ik zelf mocht kiezen hihi. Dus ging uit van de 2 op de foto. Nou het wordt dus geen roze want meisje lief vindt dino’s en Batman nu eenmaal veel leuker. Sorry nogmaals maar ik kon mijn bericht niet wissen anders had ik dat gedaan ?

 19. Annabel schreef:

  Ik volg je al langer en doe nu ook graag mee met deze winactie. Wat een leuke prijs geef je weg! Wij gaan voor Liselotte voor de paarse poncho met vlinder.

 20. Will schreef:

  Leuke Bloghop weer.
  En deze winactie vind ik erg leuk voor mijn kleindochter.
  Ik ga voor de Roze met de prinses, die vind ik de leukste.
  Ik heb geen Facebook, maar doe graag mee.
  Nu hop ik weer verder, daag!

 21. Denise hendrikse-groffen schreef:

  Mijn kleine meisje rent het liefst direct naar buiten als het regent, ze heeft al mooie roze bergstein laarsjes, maar zo’n geweldige roze cape zou het plaatje helemaal compleet maken ❤

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.