LUSH WINTER 2013

Gisteren was het zover, de wintercollectie van Lush was er! Ik kreeg een uitnodiging voor een tour door de winkel en daar zei ik natuurlijk geen ‘nee’ tegen. De Lush-winkel in Utrecht ging om 12 uur open en iets over 12 was ik in de winkel, die meteen al redelijk vol was. 

Ik werd verwelkomd met een glaasje drinken en er stonden hapjes klaar, erg leuk. 
De zeepjes van Lush vind ik echt heel leuk, ze zijn altijd heel apart, zoals bijvoorbeeld de Mr Punch. Het is een feestelijke vruchtenzeep, met een scheutje gin erin. Het is een lekkere frisse, fruitige geur. 
Bruisballen, heerlijk! Helaas heb ik zelf geen bad, dus ik heb geen bruisballen gekocht, maar ze lijken me heel erg fijn.
Deze liptint en lipscrub horen ook bij de wintercollectie. De lipscrub heeft de geur van cola snoepjes, heel lekker! De suiker die in de srub zit, verwijdert droge velletjes, waardoor ze lekker glad worden. Daarna gebruik je de lip tint, voor mooie rode lippen. 
Deze zeep, de Snow Globe, is een hele frisse geur. De verkoopster die me de rondleiding gaf, raadde me aan om deze zeep te gebruiken als je moeite hebt met opstaan, omdat de frisse geur ervoor zorgt dat je snel wakker wordt. 
Natuurlijk heeft Lush dit jaar ook weer cadeaus, zoals deze Wow! box. Hier zit de hele wintercollectie in! 
De Rose Jam douchegel is echt een van mijn favoriete producten van Lush. Het is een hele lekkere, zoete geur. In deze douchegel zit onder andere rozenolie en argan-olie in, wat je huid heel erg zacht maakt. 
Deze Sandy Santa scrub is een mix van suiker, zand, sinaasappelolie en murumuruboter. Het is een hele zachte scrub met redelijk veel olie, waardoor je huid heerlijk zacht gaat aanvoelen. Nadat de verkoopster mijn arm heeft gescrubd met de Sandy Santa, was ik meteen verliefd
Nog meer bruisballen, omdat ze er zo leuk uitzien. 
Hier zie je een aantal verse maskers. Omdat het een vers masker is, moet je deze in de koelkast bewaren en ze zijn ongeveer een maand houdbaar. Als tip kreeg ik, om de helft van het masker in te vriezen, zodat je niet alles binnen een maand hoeft te gebruiken.
Hier zie je nog meer maskers. Angels on Bare Skin is een product dat veel van jullie wel kennen. Lush heeft nu ook de Bûche de Noël, een masker dat veel lijkt op Angels on Bare Skin, maar net wat voedender is. Daardoor is het masker erg geschikt voor de winter. 
Snow Fairy is een douchegel waar je echt van moet houden, want het is echt heel zoet. De geur doet me een beetje denken aan bananensnoepjes, zo zoet is deze douchegel ook. 
Ook heeft Lush de Snow Fairy Sparkle, een heel romig product met kleine glinstertjes. Het heeft dezelfde zoete geur als de Snow Fairy douchegel. Dit product bestaat onder andere uit biologische sheaboter, murumuru- en cupuacuboters. Deze smelten door de warmte van je lichaam en maken je huid heerlijk zacht. 
Ik ben erg enthousiast over de producten uit de wintercollectie, en natuurlijk ook over de Lush producten in het algemeen. Wat vinden jullie van deze wintercollectie? 

23 gedachten over “LUSH WINTER 2013

  1. Anne schreef:

    Het lijkt net een snoepwinkel zo! Ik heb nog nooit iets van lush in huis gehad eigenlijk (…) maar daar zou ik wel verandering in willen brengen. Er is zo veel variatie in hun aanbod, heel leuk!

  2. Eline schreef:

    Ik zou ook geen neen zeggen tegen een tour van Lush! Wat een heerlijke producten zie ik daar. Ik wacht wel altijd tot de kerstmis/nieuwjaar sale, anders is het me toch net iets te duur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.