COVERGIRL REALLY RED

CoverGirl is een merk dat ik eigenlijk vooral ken door America’s Next Top Model, maar ik heb er zelf geen ervaring mee. In Nederland is het redelijk moeilijk te verkrijgen, volgens mij kun je het alleen online bestellen. Vandaag test ik voor jullie de CoverGirl lippenstift in de kleur Really Red. 

De verpakking van de lippenstift ziet er redelijk simpel uit, het is niet heel speciaal, maar op zich is de verpakking niet zo belangrijk natuurlijk. 
De kleur is inderdaad ‘really red’, het is echt een mooie rode kleur. Laatst vertelde ik jullie al dat rood niet helemaal mijn kleur is, ik vind het iets te ‘hard’ bij mijn huid en haarkleur. 
Bij mij vind ik de lippenstift iets te opvallend, maar de kleur vind ik wel heel mooi. Het voelt trouwens ook heel fijn op mijn lippen. Het is niet plakkerig en daarnaast blijft het goed zitten. De lippenstift geeft wel een beetje af als ik iets drink, maar dat is minimaal. Na een paar uur zag de lippenstift er nog heel goed uit. 
Deze lippenstift is voor € 3,95 te koop via Beautyvoordeelshop.nl.

23 gedachten over “COVERGIRL REALLY RED

  1. Kirsty schreef:

    Hij lijkt me wel heel fijn, zeker ook voor die prijs! Ik snap wat je bedoelt met dat je felrood 'hard' vind staan bij je huid en haarkleur; dat heb ik namelijk ook bij mijzelf, maar je kan dit kleurtje zeker wel hebben 🙂

  2. Arletta schreef:

    Mooie kleur! Klinkt goed. Ik ken het merk Indd van ANTM; on tyra een soort van te citeren; " The winner will have a blablabla and a contact with cover girl cosmetics" haha.xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.