DAGBOEKJE #110; GOURMETTEN, IKEA EN NIEUWE WERKLOCATIE

Eigenlijk deed ik vorige week niet zo heel veel. Ik genoot natuurlijk van het mooie weer en daarom wandelde ik regelmatig met Nomi. Ze vindt dat heel leuk en ze zit de hele tijd om zich heen te kijken. Verder gingen we gourmetten, we shopten bij Ikea en ik ging voor het eerst aan het werk op een andere locatie. 

Ik laat Nomi zo nu en dan uit een bekertje drinken en dat gaat heel goed. Dinsdag dronken we samen thee en ze knoeide nauwelijks. Mijn werk is verhuisd en woensdag ging ik voor het eerst op de nieuwe locatie aan het werk. Het is tien minuutjes verder, maar het is een hele fijne werkplek.

Donderdag was het echt lente en natuurlijk gingen Nomi en ik even naar buiten. En soms kan ik het niet laten om een foto te maken van bloempjes haha. Vrijdagochtend bleef Nomi opeens zitten! Ze probeerde al een tijdje om los te zitten, maar nu lukt het haar echt.

Vrijdagavond gingen we gourmetten bij mijn ouders. Heel gezellig en het was er natuurlijk perfect weer voor.

Verder kon ik eindelijk mijn nieuwe slippers aan en daar schreef ik een artikel over. Ook zette ik het eerste persoonlijke verhaal online. Milou was de eerste en ze vertelde over HSP. Natuurlijk ben ik nog op zoek naar meer verhalen, dus ik zou het leuk vinden als jullie me met jullie persoonlijke verhalen zouden mailen (malou_beld@live.nl).
Gerelateerde artikelen:

7 gedachten over “DAGBOEKJE #110; GOURMETTEN, IKEA EN NIEUWE WERKLOCATIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.