DINGEN DIE IK NIET KAN

Niemand is overal goed in, en ik zelf ook absoluut niet. Maar er zijn bepaalde dingen waar ik echt heel slecht in ben. De eerste kun je wel raden door de foto hierboven, maar daarnaast zijn er nog vijf dingen (en waarschijnlijk nog veel meer) die ik niet kan. Daar besloot ik een artikeltje over te schrijven.

– Koken
Dit verraadde de foto hierboven natuurlijk al. Ik ben echt een kluns als het om koken gaat. Gerechten als Chicken Tonight en pasta lukken meestal wel, maar als ik meer dan twee pannen nodig heb, gaat het mis. Als ik aardappelen, groente en vlees probeer te maken, brandt meestal het vlees aan. Daarom maakt Bart dat eigenlijk altijd. Ik vind koken ook gewoon niet leuk, dus als ik kook, kies ik voor gerechten waar ik maximaal een half uur mee bezig ben.


– Fluiten
Ik word altijd uitgelachen als ik vertel dat ik niet kan fluiten. Ik kan het echt niet. Bart heeft geprobeerd om het me te leren en ik heb vanalles geprobeerd, maar ik kan het gewoon niet.


– Cadeautjes inpakken
Dit is ook altijd drama. Als ik iets in een winkel laat inpakken ziet het er zo mooi uit, maar als ik het thuis probeer ziet het eruit alsof het door een kleuter is ingepakt. En waarschijnlijk kunnen die het nog beter dan ik.


– Frans en Duits
Beide talen heb ik zes jaar op school gehad en ik kan het echt niet. In het Frans kan ik me totaal niet redden en als ik Duits probeer te praten, wordt het ook echt gênant. Duits kan ik dan wel weer redelijk verstaan trouwens, Frans absoluut niet.– Eyeliner opdoen
Ik probeer wel eens een wing te maken, maar daarna haal ik het er meteen weer af omdat het lijkt alsof ik met viltstift op mijn gezicht heb getekend. Misschien zijn mijn ogen er niet voor gemaakt, of misschien ben ik er gewoon te onhandig voor.


– Haken
Dit staat nog op mijn lijstje met dingen die ik in 2015 wil doen. Vorig jaar heb ik het een keer geprobeerd en na een half uur heb ik alles in de hoek van de kamer gesmeten. Eigenlijk wil ik het nog een keer proberen, maar aan de andere kant heb ik er ook totaal geen zin in.

Wat kun jij niet?

Gerelateerde artikelen:
– 20 feiten over mij
– 10 feiten over mij

7 gedachten over “DINGEN DIE IK NIET KAN

  1. Mandy schreef:

    Super leuk artikel! Volgens mij ben jij mijn verloren tweelingzus, want ik herken mezelf in te veel dingen, haha. Koken en cadeaus inpakken…. Vreselijk! En haken ja. Ik kocht een tijdje terug vol goede moed een bolletje wol en een haaknaald onder het mom van: het ziet er zo makkelijk uit, dat kan ik wel. Na 100x de youtube tutorial afspelen waren we een half uur verder en kwam ik nog steeds niet verder dan de eerste steek. Ook ik heb de spullen daarna nooit meer aangeraakt. Wat een ellende zeg!

  2. Ester Dammers schreef:

    Grappig zo'n lijstje. Eyeliner heb ik héél lang niet mooi kunnen aanbrengen omdat ik slechtziend ben, maar na heel lang oefenen gaat 't nu in de meeste gevallen wel goed om een mooie strakke eyeliner (wing) te zetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.