Buikfoto’s van het derde trimester

Een tijdje geleden maakte ik een overzichtje van alle buikfoto’s van het tweede trimester en ik besloot ook de buikfoto’s van het derde trimester bij elkaar in een artikeltje te zetten. Op de foto hierboven was ik 28 weken zwanger. Op dat moment vond ik mijn buik behoorlijk groot, maar als ik het nu terug zie vind ik het heel erg meevallen. Hij werd namelijk nog een heel stuk groter.

29 weken zwanger

Hier was ik 29 weken zwanger en Bart vond dat hij ook een buik had haha!

30 weken, toen viel het nog steeds wel mee qua grootte.

31 weken zwanger

En toen ik 31 weken zwanger was had mijn buik opeens een groeispurt gemaakt. Toen kreeg ik regelmatig de vraag of ik al bijna uitgerekend was.. Maar nee, ik moest nog 10 weken.

32 weken en terwijl een deel van mijn positiekleding strak begon te zitten, paste dit jurkje van de Action nog best goed.

Toen ik 33 weken zwanger was kon ik weer verder gaan met genieten. De week ervoor lag ik aan de ctg omdat ik Lenn niet meer voelde en vervolgens moest er een echo gemaakt worden van zijn hartje, omdat er wat dipjes te zien waren tijdens de ctg. Gelukkig bleek er niks aan de hand te zijn.

Toen ik 34 weken zwanger was had ik het gevoel dat mijn buik niet meer zo hard groeide, en aangezien hij al behoorlijk groot was vond ik dat niet zo erg. Tijdens de groeiecho bleek dat Lenn wel goed gegroeid was, dus ik hoefde me geen zorgen te maken.

Maar vanaf 35 weken groeide mijn buik weer verder.

Toen ik 36 weken zwanger was begonnen voor mijn gevoel de laatste loodjes, en ik vond het best zwaar worden.

En vanaf 37 weken mocht hij van mij wel komen, want ik was het zat. Het is maar goed dat ik toen nog niet wist dat Lenn nog ruim 4 weken zou blijven zitten.

38 weken met mijn mega buik.

Nomi is bij 39 weken geboren met een geplande keizersnee, en deze zwangerschap moesten we maar gewoon afwachten wanneer ik zou bevallen. Dat was dus wel heel anders.

Ik had al het vermoeden dat ik de 40 weken wel zou halen, en dat bleek ook zo te zijn.

En ook de 41 weken haalde ik. Deze foto maakte ik vlak voordat we naar het ziekenhuis gingen voor de inleiding. De volgende dag werd Lenn geboren.

6 gedachten over “Buikfoto’s van het derde trimester

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.