DAGBOEKJE #116; CAMPINGLIFE

De vakanties zijn begonnen, dus Nomi en ik zijn regelmatig gezellig op de camping van mijn ouders. Ik vermaak me er prima en Nomi vindt het ook erg leuk. Ze krijgt ontzettend veel aandacht en daar heeft ze absoluut geen moeite mee.

Maandag en dinsdag was het slecht weer en bleven we gewoon thuis. We hadden maandag lekker een binnendagje.

Ook dinsdag regende het en deed ik wat dingetjes in huis. Ik kreeg een leuk pakketje en ’s avonds keken we naar Barbie’s bevalling. Heel gaaf om te zien, zeker omdat ik zelf ook een natuurlijke keizersnede heb gehad. 

Woensdagochtend keek ik Pretty Little Liars en aan het einde van de ochtend gingen we naar mijn ouders.

Om 19.00 uur zijn er activiteiten voor de jongste kinderen, ze deden dansjes en spelletjes. Nomi vond het heel leuk om te zien. Toen we thuiskwamen, zocht ik alvast een outfit uit voor de volgende dag voor Nomi.

Het was heerlijk weer, dus het vestje was helemaal niet nodig. Vrijdagavond was er bingo (stiekem vind ik het een vreselijk spel) maar het is altijd wel heel gezellig. 

In het weekend was ik bezig met een doosje met Nomi’s eerste spulletjes. Guusje had Bart gemist en ze wilde continu bij hem liggen. 

Ik wilde mijn teennagels lakken, maar ik wist niet in welke kleur. Uiteindelijk koos ik voor een blauw/groenig kleurtje (op de foto had ik de oude nagellak nog op). ’s Middags gingen we weer naar de camping en Nomi lag lekker buiten in de box te spelen. 

Zondag vierde Bart’s oma haar verjaardag en daar gingen we ’s ochtends even naartoe. En de foto rechts is van een paar jaar geleden, ik kwam hem tegen op mijn vaders computer.
Gerelateerde artikelen:

10 gedachten over “DAGBOEKJE #116; CAMPINGLIFE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.