TROPENROOSTER

Laatst vertelde ik jullie iets over de plannen voor mijn blog, zoals zo nu en dan twee artikelen per dag online zetten of filmpjes maken, maar toen vergat ik even dat het bijna zomer was. De vorige jaren deed ik altijd animatiewerk op de camping van mijn ouders en dit jaar zal het natuurlijk anders zijn omdat ik Nomi heb, maar ik zal er wel regelmatig zijn. De komende weken zullen die nieuwe plannen dus nog even op een laag pitje staan.

Ik weet nog niet precies hoe het gaat lopen, dat ligt ook aan Nomi, maar ik zal wat minder thuis zijn waardoor ik wat minder kan bloggen. Ik wil wel proberen om iedere dag een artikel online te zetten, maar die nieuwe plannen gaan nog even niet lukken. Ik heb wel iets vooruit gewerkt, maar minder dan ik eigenlijk wilde (wat erop neer komt dat ik nog geen week vooruit kan met mijn concepten haha).
Hopelijk kan ik hier regelmatig wat tijd doorbrengen!
Anyway, hopelijk lukt het om iedere dag iets online te zetten en na de zomer zien we wel weer verder, dan wil ik wat dingetjes gaan veranderen en wat meer tijd in mijn blog gaan steken. 
Wat gaan jullie deze zomer doen?
Gerelateerde artikelen: 

5 gedachten over “TROPENROOSTER

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.