DAGBOEKJE #132; PAKKETJES, HUIS GEKOCHT EN SCHOONMAKEN

1

Ik heb weer een nieuw dagboekje voor jullie, maar vorige week hebben we absoluut geen spectaculaire dingen gedaan. Ik kreeg wat leuke pakketjes binnen (onder andere van Aliexpress en deze Disney Vans voor Nomi), we maakten bekend dat we een huis hebben gekocht en verder deed ik gewoon wat standaard dingen. En natuurlijk waren we ons al een beetje aan het voorbereiden op Nomi’s verjaardag.

2

Vorige week zondag hebben we lootjes getrokken voor Sinterklaas en maandag ging ik alvast op zoek naar cadeautjes. Ik kreeg voor Nomi al een Sinterklaascadeautje binnen, namelijk deze My Little Pony.

3

Nomi was erg vrolijk en ze was zo aan het lachen, dat ze er de hik van kreeg. Ook dat vond ze erg grappig, trouwens. Ik kreeg Nomi’s tweede fotoalbum binnen en ik ben er heel blij mee. Ik zal hem jullie binnenkort laten zien.

4

Omdat het nog best lekker weer was, wandelden we regelmatig even naar de stad. En we oefenden ‘hoera’ alvast.

5

Ik schreef artikelen over ons nieuwe huis en onze nieuwe draagzak, maar die hebben jullie misschien al wel gezien.

6

Ook kreeg ik mijn eerste Aliexpress pakketjes binnen. Ik was best benieuwd of het ook echt aan zou komen, maar dat was dus wel zo.

7

Zaterdagmiddag gingen we even Hengelo in, maar daar maakte ik geen foto’s. We kochten ook niks interessants trouwens. En zondag werd het tijd om het huis eens schoon te maken. Net toen ik de woonkamer schoon had, verkruimelde Nomi een halve eierkoek, dus was het weer een bende.

Deze week zal vooral in het teken staan van Nomi’s verjaardag, want morgen wordt ze 1 en we vieren het zaterdag.

Wat zijn jouw plannen voor deze week?

11 gedachten over “DAGBOEKJE #132; PAKKETJES, HUIS GEKOCHT EN SCHOONMAKEN

  1. Wilma schreef:

    Wat leuk die Little Pony, misschien ook wel iets voor mijn meisje. Wat leuk dat ze al Hoera kan doen. Ben benieuwd naar jullie huis 🙂 Ik ga deze week een bruidstaart maken voor de bruiloft van mijn oom. DUs mijn week staat in tegen van dat, haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.