Moby Aria draagzak

moby aria

Jullie weten wel dat ik van dragen houd en ik draag Nomi nog steeds regelmatig. Ik moet toegeven dat ik het wel iets minder doe dan toen Nomi kleiner was. Toen vond ze het heerlijk om thuis een tijdje in de draagdoek of draagzak te zitten, maar nu wil ze vooral spelen en kruipen. Laatst kwam de pakketbezorger een draagzak van Moby brengen, en ik vind hem heel fijn!

Moby Aria draagzak

Ik was Nomi nog even aan het schoonmaken voor de foto’s, maar Bart maakte al een foto.

Vanaf 2 maanden

Je kunt de Moby Aria al gebruiken vanaf dat je kindje ongeveer twee maand oud is, zonder dat je een insert of iets anders nodig hebt. Dat is wat mij betreft een groot voordeel. Je gebruikt dan een dingetje waar de beentjes doorheen gaan, en als je kindje wat groter is (vanaf broekmaat 62 ongeveer) is dit niet meer nodig.

Gebruik

De draagzak is super makkelijk in gebruik. Je doet de band om je middel, je doet je kindje erin en je klikt het vast. Perfect voor mensen die er niet van houden om een draagdoek te moeten knopen. Ook vind ik hem heel fijn om mee te nemen in de auto als we ergens naartoe gaan. Dan hoef ik niet op een parkeerplaats een doek te knopen, binnen twee minuten zit Nomi erin.

Buik en rug

En Nomi vindt het nog steeds heel fijn om gedragen te worden. Je kunt deze draagzak ook op je rug gebruiken, maar Nomi vindt dat (nog) niet zo fijn. Voorlopig gebruik ik hem dus nog gewoon zo en dat kan ook nog prima, want het voelt nog absoluut niet zwaar. Je kunt hem trouwens gebruiken totdat je kindje ongeveer 20 kilo is.

De Moby Aria is onder andere te koop via Hechteband.nl en hij kost € 129,00. Wil je hem liever eerst even uitproberen? Dan kun je hem ook huren.

Via deze site kun je trouwens ook advies krijgen met betrekking tot dragen, de eigenaresse is namelijk gecertificeerd draagdoekconsulent. Dit kan als je een draagdoek of draagzak ophaalt in Boxtel, maar als je verder weg woont, kan het ook via Skype. Bij de draagzakken die in de webshop te koop zijn, zit een gratis miniconsult van een kwartier.

2 gedachten over “Moby Aria draagzak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.