Dagboekje #160; cb, buiten spelen en gordijnen

1

Vorige week begonnen we de week met een bezoekje aan het consultatiebureau. Nomi was niet heel veel gegroeid, maar verder was de verpleegkundige heel tevreden over haar. Toen we daar klaar waren wilde Nomi perse op dit bankje zitten. De rest van de dag waren we veel buiten en terwijl Nomi in de zandbak speelde, maakte ik schoon onder de overkapping (nesteldrang?).

2

Natuurlijk nam ik ook even tijd om lekker te relaxen en Nomi vond de emmer met water heel interessant.

3

’s Avonds maakte ik een hele makkelijke pastasalade, want ik had geen zin om uitgebreid te koken. Dinsdag maakte ik deze foto tijdens het boodschappen doen, want zo staat Nomi de laatste tijd telkens in het karretje. Het zitje vindt ze niet meer leuk.

4

’s Middags vond ik mijn wasknijpers terug in het bakje op Nomi’s fiets. ’s Avonds speelde Bart met Nomi in de zandbak en daarna kwamen mijn schoonouders langs voor een kopje koffie.

5

Mijn schoonmoeder nam deze bloemen mee uit hun tuin, maar twee dagen later vielen de blaadjes er al af. Dat gebeurt regelmatig als ik bloemen in huis heb, ik ben er niet zo voor gemaakt denk ik 😉

6

Als ik Nomi ’s ochtends uit bed haal spelen we vaak nog even in ons bed. Ze vindt bellen heel interessant, en deze keer was ze aan het bellen met een bijtring. Toen we beneden waren sleepte ze de deurmat de kamer in.

7

Ze speelt de laatste tijd echt heel veel met haar fietsje. Ze ‘fietst’ rondjes door het huis en telkens als ze mij zag zei ze ‘boooeee’. Tussen de middag gaf ik haar een boterham met sandwichspread, maar toen ze daar een stukje paprika in vond wilde ze het niet meer eten.

8

Donderdag had ik vrij weinig energie en daarom besloot ik de tv aan te zetten voor Nomi. Ze vond de Teletubbies heel leuk. ’s Middags wilde ik buikfoto’s maken omdat ik 35 weken zwanger was, en Nomi wilde zien wat ik aan het doen was.

9

Vrijdag gingen we even naar mijn ouders en daar speelde Nomi met haar autootje. Zaterdag haalde Bart onze gordijnen op (die na zes weken éindelijk klaar waren) en ons huis lijkt meteen veel meer af.

10

Nomi wil het liefst continu bij mij op schoot zitten en ik wilde een foto van ons maken. Telkens trekt ze zo’n gezicht als ze zichzelf ziet haha. Zondagochtend gingen Bart en Nomi een stukje fietsen en ik streek wat babykleertjes. Nu kom ik er pas achter hoeveel kleertjes ik heb 😉

11

’s Middags sliep Nomi drie uur lang en daarna gingen we naar mijn tante en mijn zusje, waar we bleven eten.

11 gedachten over “Dagboekje #160; cb, buiten spelen en gordijnen

  1. MetMirjam schreef:

    Heerlijk hè, pastsalades bij warm weer! Fiene was ook altijd overal mee aan het bellen, zelfs een keer met een cracker haha. Tegenwoordig pakt ze eigenlijk altijd wel één van haar speelgoedtelefoontjes 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.