Dagboekje #161; 3d echo, Nomi ziek en gourmetten

1

Mijn weken beginnen er een beetje hetzelfde uit te zien. Ik ben vooral bezig met babyvoorbereidingen en natuurlijk met Nomi.

2

Vorige week liet ik jullie zien hoe snel bloemen dood gaan bij mij, maar ik zag opeens nieuwe bloemetjes! Blijkbaar hebben bloemen het hier toch niet zo slecht als ik dacht 😉   Nomi is de laatste tijd erg druk met tekenen, dus dat deed ze regelmatig.

3

We gingen even naar de Prénatal, want ik vond dat ik nog wat dingetjes nodig had voor de baby. Nomi zag deze Dikkie Dik knuffel en toen ik zag hoe schattig ze ermee knuffelde, kon ik het niet over mijn hart verkrijgen om hem terug te leggen. Aan het einde van de middag liepen we Bart tegemoet toen hij klaar was met werken.

4

Opeens komt Guusje weer bij me liggen (of nou ja, bovenop de baby). Het schijnt dat katten dingen aanvoelen, dus ik ben benieuwd wat dit betekent.. Ik schreef vorige week een artikel over hoe iemand anders Nomi’s geboorte bekend maakte op Facebook en dat leverde flink wat bezoekers op, leuk!

5

Donderdag was ik 36 weken zwanger en had ik mijn eerste controle bij de gynaecoloog (want na een keizersnee moet je de laatste weken naar de gynaecoloog). Alles zag er goed uit en de gynaecoloog liet de co-assistent zien hoe je 3d echo’s maakt. Dat vond ik natuurlijk helemaal niet erg 🙂

6

Ook kwam de proefdruk van het geboortekaartje binnen en nu moeten we alleen nog een keuze maken qua papiersoort en enveloppen. Ook dat is best moeilijk 😉   En natuurlijk maakte ik weer een buikfoto.

7

Ik streek afgelopen week de laatste kleertjes en ik maakte de ziekenhuistassen klaar. Ik de eerste setjes in diepvrieszakjes, die tip kwam ik een tijdje geleden tegen op Littlewonderworld.nl.

8

Vrijdag gingen we even op bezoek bij mijn zusje en mijn tante (mijn ouders waren op vakantie en zij pasten op de camping) en telkens als Nomi daar het hobbelpaard ziet, wil ze er perse op. Zaterdag deed ik wat dingetjes op de babykamer en Bart zette ons bed op klossen.

9

En na Nomi’s middagslaapje had ze opeens koorts. Ze begon met 38.5 en ’s avonds was dat gestegen naar 39.5. Heel sneu, maar ze werd er wel lekker knuffelig van (en gelukkig was ze nog best vrolijk).

10

Zondag gingen we weer naar mijn tante en mijn zusje om traditioneel te gourmetten. Dat doen we altijd als mijn ouders op vakantie zijn en het was weer heerlijk. We deden trouwens weinig uit op Vaderdag, mijn vader en schoonvader waren allebei op vakantie en Nomi snapt er toch nog weinig van.

5 gedachten over “Dagboekje #161; 3d echo, Nomi ziek en gourmetten

  1. Leonie schreef:

    Ik snap dat de weken een beetje op elkaar gaan lijken, dat zal straks bij mij niet anders zijn, denk ik!
    Wat een leuke foto van jullie samen en dat terwijl ze ziek was!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.