De leukste meisjessandaaltjes

sandaaltjes1

Ik dacht een tijdje geleden dat ik ‘even de stad in zou gaan’ om sandaaltjes voor Nomi te halen. Nou, mooi niet dus. Na drie middagen in de stad had ik nog steeds geen sandaaltjes voor haar en besloot ik eens op internet te gaan kijken. Daar kwam ik echt heel veel leuke modellen tegen (die op de één of andere manier niet in de winkels stonden waar ik was geweest).

De linker sandaaltjes op de foto hierboven zijn van Red-Rag en ze kosten € 62,95. De middelste zijn van Shoesme en kosten € 64,95 en de rechter zijn van Gioseppo en kosten € 42,99.

sandaaltjes2

Omdat Nomi nog niet echt loopt, vind ik het belangrijk dat ze goede schoentjes draagt die geschikt zijn voor de eerste stapjes. De kans is aanwezig dat ze deze zomer echt gaat lopen, dus sandaaltjes zullen dan ook een beetje haar eerste loopschoentjes te zijn. De sandaaltjes links zijn daar erg geschikt voor door de soepele zool. Ze zijn van BoBell en ze kosten € 65,00. Ook de schoentjes van Ipanema in het midden hebben een soepele zool, maar ik vraag me af of zo’n dingetje tussen je tenen geschikt is voor kindjes die niet lopen. Ze zijn in ieder geval wel erg schattig en ze hebben een fijn prijsje; €24,99. De rechter sandaaltjes zijn van Red-Rag en deze kosten € 59,95.

sandaaltjes3

En ik kwam nog meer leuke sandaaltjes tegen. De linker zijn van Replay en kosten € 44,95. De middelste zijn van Falcotto en kosten € 74,95 en de rechter zijn van Develab en kosten € 39,95.

Welke vind jij het leukst?

8 gedachten over “De leukste meisjessandaaltjes

  1. Volgmama schreef:

    Vind de Replay en die van Ipanema erg leuk. Wij zijn ook nog opzoek maar ook nog niet geslaagd. Lastig hoor. En heb ze echt wel nodig want over twee weken gaan we op vakantie naar de Canarische eilanden.

  2. Wendy schreef:

    Ik vind ze vooral erg, uh, duur… Noor loopt en rent volop en haar schoentjes slijten snel! Sandaaltjes zouden wel lekker zijn voor deze zomer maar ik ben nog niet op zoek geweest…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.