Dagboekje #176; diamantjes, verschonen in de AH en Stichting Babyspullen

1

Het is maandag, dus ik heb weer een dagboekje voor jullie. We begonnen de week lekker rustig. Maandagochtend lagen Nomi en Lenn gezellig op het kleed. Lenn was erg onder de indruk van Nomi en Nomi was televisie aan het kijken. Om Lenn zijn nekje te trainen leg ik hem regelmatig op zijn buik en hij vindt dat hartstikke leuk.

2

Vlakbij de supermarkt is een speeltuintje en als we boodschappen hebben gedaan roept Nomi vaak ‘hop paardje!’, en daar bedoelt ze deze wip mee. En toen Nomi in bed lag viel Lenn na de voeding op schoot in slaap en daarom keek ik nog maar eventjes een serie (goed excuus, toch?).

babygym

Dinsdagavond kocht ik via Marktplaats voor € 3,00 een babygym en Lenn begint er heel leuk mee te spelen. ’s Avonds wandelden we een stukje en onderweg viel Lenn in slaap. Omdat hij altijd wakker wordt als ik hem uit de kinderwagen til, zette ik hem met kinderwagenbak en al op de bank. Daar sliep hij nog even verder.

4

Ik had afgesproken om zaterdag naar Stichting Babyspullen te gaan en daarom zocht ik nog wat kleertjes uit die ik mee wilde nemen. En terwijl Lenn lag te slapen, speelde Nomi met de babygym haha.

5

Donderdag ging ik met Nomi en Lenn even naar de stad en voordat we weggingen vergat ik Lenn te verschonen. Toen ik hem uit de maxi cosi tilde voelde ik dat zijn luier hartstikke vol zat, en ik besloot hem in de Albert Heijn maar te verschonen. Lekker gênant, maar ach. Daarna liepen we verder en ondertussen was Nomi druk met haar knijpzakje van Ella’s Kitchen. Hoewel ze helemaal niet zo van fruit houdt, vindt ze deze knijpzakjes heel lekker.

6

Bij de Action zag ik inpakpapier met mijn tatoeage erop, en dat nam ik natuurlijk mee. Lenn vindt het fijn om te zitten en toen ik een foto van hem maakte vond ik hem opeens al heel groot lijken.

baby draagdoek

Vrijdag deden we boodschappen en verder deden we weinig. Aan het einde van de middag besloot ik de draagdoek weer eens te pakken, want nu het niet meer zo warm is vind ik het heerlijk om Lenn te dragen. Zaterdag ging ik naar Stichting Babyspullen en ik ben nu officieel vrijwilliger. Daar zal ik binnenkort nog een stukje over schrijven.

8

Zondagochtend lagen we heel gezellig met zijn viertjes in bed. Daarna zocht ik een outfit uit voor Nomi en ik kwam mijn tatoeage weer tegen. Dit shirtje kocht ik een jaar geleden, toen ik nog dacht dat het niet zo lang zou duren voordat Nomi in maat 92 zou passen. Nu past dit shirtje eindelijk en ik was de diamantjes helemaal vergeten.

bykay mei tai

Zondagmiddag gingen we naar mijn ouders omdat ze 29 jaar getrouwd waren. We aten een gebakje en Nomi was er heerlijk mee aan het smeren. We bleven daar eten en daarna was Lenn een beetje jengelig, maar in de draagdoek was het meteen weer goed.

5 gedachten over “Dagboekje #176; diamantjes, verschonen in de AH en Stichting Babyspullen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.