Dagboekje #220; sportschool, nieuwe bril en Open Monumentendag

Net als iedere dinsdag heb ik ook vandaag weer een dagboekje voor jullie. We beginnen bij vorige week maandag, toen Nomi na 6 weken weer naar de peuterspeelzaal mocht. En daar was ze heel blij om! Toen we haar ophaalden wilde Lenn glijden. Hij klimt telkens via de glijbaan omhoog, en dan laat hij zich er op zijn buik afglijden. En leuk dat hij dat vindt!

Dinsdag speelden Lenn en Nomi lekker samen. En het liefst gooien ze dan al hun speelgoed op de grond, en dan gaan ze ermee spelen. Pablo klom in de poppenwagen, en daarna ging Nomi ‘boodschappen doen’ met hem.

’s Middags speelden we even buiten en daarna liepen we naar de supermarkt. ’s Avonds ging ik voor het eerst naar de sportschool, en ik merkte dat mijn conditie echt wel wat verbetering nodig heeft!

bril

Woensdag was Nomi bij mijn schoonmoeder, en Lenn was helemaal trots omdat hij kan staan. Ik haalde mijn nieuwe bril op, en dat was natuurlijk een goed excuus om een selfie te maken.

’s Middags klom Lenn op het krukje en daardoor kon hij bij het aanrecht, waar nog een lege (of nou ja, hij was dus niet helemaal leeg) pot chocopasta stond. Dat vond hij blijkbaar erg lekker. ’s Avonds ging ik weer naar de sportschool, deze keer voor een krachttraining.

lenn

Donderdagochtend had ik quality time met Lenn toen Nomi op de peuterspeelzaal was. ’s Middags at Lenn voor het eerst een negerzoen, en dat werd natuurlijk een grote knoeiboel.

sportschool

’s Avonds ging ik weer naar de sportschool (het wordt een beetje eentonig zo) en daarna keek ik met Bart Expeditie Robinson.

Vrijdag was het hartstikke slecht weer, dus we bleven lekker binnen. Nomi keek Frozen, en Lenn zette zijn eerste stapje!

braakmolen

Zaterdag was het Open Monumentendag. We gingen eerst naar de molen, en daarna reden we door naar de watermolen.

watermolen

Vooral de watermolen was een groot succes! Nomi en Lenn vonden alles hartstikke interessant en leuk.

’s Avonds aten we bij mijn ouders. Lenn at lekker zelf, en dat zorgde voor flink wat gesmeer. Maar hij vindt het zo leuk, en ik vind het heerlijk om te kijken hoe hij druk is met zijn eten.

delden

Zondag gingen we naar de watertoren. Ik was eigenlijk niet van plan om helemaal naar boven te gaan, en Nomi zei dat ze dat ook eng vond. Maar uiteindelijk gingen we toch, en het was wel heel gaaf!

watertoren

Ik was heel trots op Nomi, want ze is bijna alle trappen zelf opgeklommen!

anytime fitness

’s Middags gingen we even naar mijn tante. Na het eten ging ik weer naar de sportschool, deze keer deed ik een virtuele groepsles. Ik mocht de eerste week gratis sporten, en daarna hoefde ik pas te beslissen of ik een abonnement wilde. En daarom wilde ik natuurlijk alles even uitproberen. Het sporten bevalt me helemaal goed, dus ik ga vanavond weer naar de sportschool om een abonnement af te sluiten!

2 gedachten over “Dagboekje #220; sportschool, nieuwe bril en Open Monumentendag

  1. Sylvia schreef:

    Wat een heerlijke week! Goed van je dat je bent gaan sporten in de sportschool. Zo heb je toch een soort van stok achter de deur ook als het slecht weer is? ben nu wel benieuwd wat een virtuele groepsles is..Ik ken dat helemaal niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.