Dagboekje #177; herfst, Duitsland en knobbelen

1

Zoals bijna iedere week begonnen we de week weer rustig. Ik deed wat dingetjes in huis en ook Nomi was druk in de weer met een doekje. Ze riep ‘mama puta’ en ik neem aan dat ze daarmee ‘poetsen’ bedoelde. Voor zover ik weet, weet zij namelijk niet dat puta Spaans is voor hoer 😉   Anyway, we deden dus niet zoveel. Lenn had een pyjamadagje en Nomi wilde graag tv kijken. Lenn keek alsof hij een spook had gezien, maar ze keken gewoon Mini Mouse.

2

Lenn is ontzettend knuffelig en het liefst is hij 24/7 bij me. Hij begint nu echt dingen te pakken en te spelen, heel leuk om te zien.

3

Woensdag gingen we even naar de stad. We gingen naar de dierenwinkel en Nomi keek naar een konijntje. Ze riep ‘aaien’, maar toen ze dichterbij het konijn kwam durfde ze dat toch niet. Ook de blaadjes op de grond vindt ze heel interessant. Ik had niet door dat ze een hele hand blad mee naar binnen had genomen, dus ik kon gaan stofzuigen toen we weer thuis waren.

4

Toen we weer thuis waren zag ik dat er voor het eerst iets in de bak voor Stichting Babyspullen lag, een zak met knuffels. Donderdag gingen we even naar het consultatiebureau om Lenn te wegen, en hij was weer flink gegroeid.

5

’s Middags gingen we even naar mijn moeder. De kat gedroeg zich nogal jaloers en wilde in Nomi’s stoeltje zitten. Toen Nomi dat door had ging ze er niet meer uit.

6

Vrijdag was Nomi niet zo lekker, ze was hartstikke verkouden. ’s Middags heeft ze een hele tijd liggen slapen en op dat moment was Lenn hartstikke vrolijk.

7

Zaterdag had Lenn volgens mij een regeldag, want hij heeft heel vaak gedronken. ’s Nachts sliep hij wel heel goed, hij werd pas om kwart over 7 wakker om te drinken. Daarentegen was Nomi drie keer wakker, dat was dan weer een beetje jammer. Zaterdagochtend gingen we naar Duitsland om wat inkopen te doen, zoals luiers en andere spulletjes van de drogist.

8

Zondagochtend vermaakte Nomi zich heel goed op haar fietsje. Aan het einde van de middag gingen we naar mijn ouders. Daar hebben we geknobbeld, wat blijkbaar oorspronkelijk een Engels kroegspel is. Daarna zijn we daar blijven eten en ’s avonds keken we een serie.

Hoe was jouw week?

3 gedachten over “Dagboekje #177; herfst, Duitsland en knobbelen

  1. Lilian schreef:

    Leuk! En wat groeit lenn zeg, je ziet echt verandering! Wij hadden een rustige week maar best een druk weekend. Mijn opa en oma waren 50 jaar getrouwd dus daar hadden wij feest van. Ik wens jou een prettige nieuwe week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.