Dagboekje #180; Lego World en zwemmen

lego world 2016

Vorige week begonnen we de week in Lego World. Het was de laatste dag van Lego World 2016 en we hadden eigenlijk eerder willen gaan, maar doordat Nomi ziek was lukte dat niet. Bart had een dagje vrij genomen en we gingen er met zijn vieren naartoe. Nomi vond het daar echt geweldig en ze heeft het er de hele week nog over gehad.

lego world

Ze noemde alles duplo, want lego kent ze nog niet. Ze speelde met duplo, keek naar de bouwwerken, ze keek naar een theatervoorstelling, ze was behoorlijk onder de indruk van andere kindjes en ze was helemaal dol. Van tevoren wist ik niet of ze er wel oud genoeg voor was, maar ook voor kindjes van Nomi’s leeftijd is het echt leuk.

3

Dinsdag moest Lenn naar het consultatiebureau en de rest van de dag was hij een beetje moe van de vaccinatie. ’s Avonds kookte Bart en hij maakte één van Nomi’s lievelingsgerechten.

4

Woensdag maakte ik geen foto’s. Nomi was bij mijn schoonmoeder en ik heb bijna de hele dag schoongemaakt in huis. Donderdag was Nomi hartstikke verkouden en een beetje hangerig, en ze wilde graag op schoo televisie kijken. ’s Middags liepen we even naar de supermarkt en Nomi vond de blaadjes die op de grond lagen heel leuk.

5

Lenn was vrij veel aan het jengelen, maar als hij bij mij lag was alles goed. ’s Avonds ging ik even naar de Primark om te kijken of ze daar leuke shirtjes voor Lenn hadden. Het viel nogal tegen en ik kocht vooral basic dingen.

6

Vrijdag plaatste ik een bestelling bij Zara, want als ik nog lang zou wachten zou Lenn straks niks meer hebben wat hem past. En als ik nieuwe dingen shop, moet er natuurlijk ook weer wat uit de kast. En de kleertjes op de foto links gaan naar Stichting Babyspullen. ’s Middags wilde Nomi graag tekenen en ze tekende voor het eerst iets wat enigszins ergens op lijkt, namelijk bomen.

7

Zaterdag sliep Nomi uit en toen ik haar kamer binnenkwam bleef ze gewoon slapen (dat is vrij uniek voor haar). Lenn begint nu een beetje te spelen en hij was heel druk met zijn rammelaar.

8

Ook dit speelkleed vond hij heel leuk. Zaterdagmiddag gingen we op zoek naar slingers en ballonnen voor Nomi’s verjaardag en ’s avonds gingen we even naar Barts ouders. Nomi wilde ook ‘auto lijden’ en dat mocht ze toen we op de oprit stonden.

9

Zondagochtend gingen we naar het zwembad en Lenn vond zijn eerste keer babyzwemmen hartstikke leuk. Aan het einde van de middag gingen we naar mijn ouders.

10

Daar at ik voor het eerst een koemelkvrije pannenkoek en ik proefde weinig verschil, hij was hartstikke lekker. Daarna speelden mijn zusje en ik met snapchatfilters en Lenn en ik werden geitjes.

8 gedachten over “Dagboekje #180; Lego World en zwemmen

  1. Gerdi schreef:

    Ik dacht altijd dat legoworld voornamelijk voor grotere kinderen was. En koemelkvrije pannenkoeken zijn inderdaad heel erg lekker, vooral met sojamelk (dat maakt het lekker zoet!)

  2. Charlotte schreef:

    Fijn dat je de pannenkoek lekker vond. Ik heb heel erg lang koemelkvrij gegeten en gedronken en het is even uitzoeken en wennen maar er zijn tegenwoordig gelukkig heel veel goede alternatieven!

  3. Zoë schreef:

    Legoworld lijkt me fantastisch! Zeker met jonge kinderen 🙂 maar ik had verwacht dat Nomi nog iets te jong zou zijn, maar op die leeftijd al goed te doen dus? 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.