Nomi’s geboorte in foto’s

10

Laatst liet ik jullie de foto’s zien van de geboorte van Lenn en nu kunnen de foto’s van Nomi’s geboorte natuurlijk niet achterblijven. Goed, het is bijna 2 jaar geleden, maar toch vind ik het leuk om ook deze foto’s met jullie te delen. Nomi is geboren met een geplande keizersnede omdat ze in een stuit lag en daarom wisten we van tevoren precies wat er ging gebeuren, en wanneer. Totaal anders dan bij Lenn dus. Net als bij de foto’s van de geboorte van Lenn waarschuw ik jullie alvast; er is wat bloed te zien.

1

We moesten ons om 8.30 uur melden in het ziekenhuis en daarna moesten we een tijdje wachten. En wat doe je dan? Juist, een selfie maken onder het mom van ‘de laatste foto voordat we papa en mama worden’. Als je meer wil lezen over de bevalling kan dat, mijn bevallingsverhaal staat namelijk op mijn blog.

2

Zoals ik al zei lag Nomi in een stuit en daarom werd eerst haar voetje, toen haar billen en daarna haar andere voet geboren.

3

Hier zat alleen haar hoofd nog in mijn buik.

4

En daar was ze! We mochten haar meteen zien, en daarna werd ze nagekeken door de kinderarts.

5

Via het scherm konden we meekijken toen Nomi geboren werd.

7

De kinderarts keek Nomi na en alles was gelukkig goed.

6

Daarna mocht Bart de navelstreng doorknippen.

8

En een paar minuten na haar geboorte werd ze bij me gelegd. Ik vond het op dat moment heel bizar dat het baby’tje dat eerst nog in mijn buik zat opeens bij me lag.

9

Toen we naar de kraamsuite mochten moest Nomi even in een couveuse, want dat zijn de regels van het ziekenhuis (bij Lenn trok de verpleegkundige zich er niks van aan, hij heeft de hele tijd bij me gelegen). Toen we op onze kamer waren mocht ze weer lekker bij mij liggen.

Dit is dus alweer bijna 2 jaar geleden. Aan de ene kant voelt het als gisteren, maar aan de andere kant lijkt het wel 10 jaar geleden.

6 gedachten over “Nomi’s geboorte in foto’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.