Dagboekje #188; peuterspeelzaal en kerst

1

Vorige week was een leuke week. Nomi ging voor het eerst naar de peuterspeelzaal en dat ging hartstikke goed, en we vierden natuurlijk kerst.

2

Maandagochtend was het zover; om half 10 moesten we op de peuterspeelzaal zijn. Ik had een intakegesprek met één van de leidsters en Nomi mocht de rest van de ochtend daar blijven. Mijn moeder paste ondertussen op Lenn, dus dat was wel even makkelijk.

3

’s Middags gingen we een stukje wandelen en toen ik Lenn een dekentje over deed moesten Nomi en haar pop dat natuurlijk ook.

4

Dinsdag gingen we eventjes naar de stad en ik wilde kijken naar schoenen voor Nomi, maar toen ik na een tijdje met 2 huilende kinderen liep heb ik dat maar opgegeven. Ik deed nog wat dingetjes in huis om het een beetje gezellig te maken voor kerst, maar uiteindelijk was het weer een teringbende..

5

Woensdag was een saai dagje en donderdag mocht Nomi nog een ochtendje komen wennen op de peuterspeelzaal. Voor die tijd was ik Lenn aan het voeden terwijl Nomi aan het ontbijt zat, want ze werden natuurlijk tegelijk wakker.

6

’s Middags gingen we weer even naar de stad en deze keer ging mijn moeder mee. Ik deed Lenn in de draagzak, Nomi wilde zelf lopen en dat ging een stuk beter. Ook lakte ik onze nagels voor Serious Request.

7

Vrijdag vond ik het opeens wel heel stil in de box en toen ik ging kijken zag ik dat Lenn in slaap was gevallen. Aan het einde van de middag gingen we nog eventjes naar buiten en Nomi dacht dat ze de glijbaan wel op kon klimmen.

8

Op kerstavond gingen we naar mijn tante en daar aten we traditioneel pannenkoeken. Nomi was een beetje aan het jengelen (ik vermoed dat er kiezen aankomen), maar verder was het heel gezellig.

9

Op eerste kerstdag gingen we naar mijn schoonouders, waar het ook heel gezellig was. Nomi kreeg een douchesetje van Frozen en iedereen zat vol verbazing te kijken naar hoeveel ze at.

Hebben jullie leuke kerstdagen gehad?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.