Dagboekje #191; nog meer sneeuw en Rapley

1

Vorige week was de week waarin ik erachter kwam dat Nomi sneeuw echt niet leuk vindt. Ze houdt er niet van om in de sneeuw te lopen en ze wil het al helemaal niet aanraken. Maar goed, dat heeft ze niet van een vreemde. Zelf heb ik ook veel liever zomer. Verder begonnen we met Lenn met vaste voeding volgens de Rapley methode.

2

Maandagochtend is Nomi naar de peuterspeelzaal geweest en ’s middags gingen we even naar de stad. Madam wilde haar zonnebril niet afdoen en ze vond een speentje van Lenn in de auto. Daar moest ik natuurlijk even een foto van maken. ’s Avonds ging ik verder in het boek De Blogbijbel, om wat bij te leren voor mijn nieuwe blog.

3

Dinsdag begonnen we met wasbaar luieren en tot nu toe bevalt dat prima. Daar gaan jullie binnenkort meer over lezen. Toen ik Lenn ’s middags aan het voeden was, voedde Nomi haar pop. Deze foto werd door Melkpunt gedeeld en daarna ook via andere Instagramaccounts, waardoor Nomi de hele wereld over ging.

4

’s Middags wandelden we een stukje en halverwege wilde Nomi niet meer verder. Het was een typisch peuterpubermomentje, ze wilde perse rondjes blijven lopen om een container.

5

Woensdag ging Nomi naar mijn schoonmoeder en Lenn en ik deden samen boodschappen. Donderdag ging Nomi weer naar de peuterspeelzaal en toen ik haar ophaalde wilde ze eerst nog een keer of 1000 van de glijbaan.

6

’s Middags wilde ze samen met mij op de foto en ze deed mij telkens voor hoe ik moest kijken haha. ’s Avonds wilde ik een foto maken toen Lenn aan het drinken was, maar Lenn had me door!

7

Vrijdag lag er sneeuw en ik wilde wat foto’s maken. Lenn vond het allemaal prima, Nomi wilde meteen weer naar binnen.

8

Afgelopen week heeft Bart een vogelhuisje gemaakt, en Nomi heeft me dat iedere dag verteld. ‘Kijk mama, papa maakt. Huisje voor vogel!’. ’s Avonds deed ik samen met Nomi Lenn in bad, en ze zat heerlijk over hem te moederen.

beginnen rapley

Zaterdag was het 6 maanden geleden dat ik uitgerekend was en dat vond ik een mooi moment om met vaste voeding te beginnen. Thuis at Lenn appel en toen we ’s avonds bij mijn ouders waren sabbelde hij op een broodkorst.

10

Nomi zat lekker te smeren met haar toetje, en ze wilde absoluut niet geholpen worden. Ik had haar een theedoek als slab omgedaan zodat ze haar jurkje dat ze ’s middags had uitgezocht niet meteen zou versmeren, en dat werkte erg goed. ’s Avonds las Bart een boekje met Nomi, en daarna gingen zij en Lenn naar bed. En toen keken Bart en ik ‘Wie Is De Mol?’.

11

Zondag besloten we een stukje te gaan wandelen in het bos, maar Nomi wilde weer niet in de sneeuw lopen. Bart heeft haar zo ongeveer de hele tijd getild en Nomi vroeg telkens ‘auto toe?’.

12

Ze vond het wel leuk om een selfie te maken, en natuurlijk stak ze meteen haar tong weer uit. Toen we thuis kwamen wilde ze ‘baby kijken’, waarmee ze de vlogs van Stellig bedoelt. ’s Avonds keken Bart en ik ‘Hoe duur was de suiker’, sinds we Netflix hebben kijken we zo ongeveer iedere avond een film. Als jullie nog aanraders hebben qua films, hoor ik het graag!

6 gedachten over “Dagboekje #191; nog meer sneeuw en Rapley

  1. Iris schreef:

    Netflix tip! Voor als jullie een beetje vab spanning houden; een thriller. Heel eng is ie niet! Ik kan niet veel hebben qua spanning maaar deze was wel heel gaaf! En anders kruip je maar dicht tegen Bart aan 😉
    The Call is een echte aanrader!
    En die foto van Nomi met het voeden van de pop, aaawh zo lief!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.