HAPPY LIST

Nomi zit middenin een sprongetje (waarin een baby zich snel ontwikkelt, maar daardoor zijn ze niet zo heel gezellig) en huilt ontzettend veel, dus daar word ik eigenlijk niet zo happy van. Ik zal daar binnenkort wat over schrijven, maar ik besloot dat ik me nu liever op leuke dingen focus. Vandaar deze happy list!

♥ Nomi (ondanks dat sprongetje, word ik natuurlijk heel blij van haar) ♥ bijna Kerst ♥ kerstliedjes ♥ bloggen ♥ Guusje die eindelijk begint te wennen aan Nomi ♥ mijn eigen lichaam weer terughebben ♥ instagram ♥ schrijven over het moederschap ♥ groene thee ♥ gezellige dingen in huis ♥ lekker met een dekentje op de bank ♥ series kijken ♥ heel veel foto’s maken van Nomi ♥ muziek ♥

13 gedachten over “HAPPY LIST

  1. Wytske schreef:

    Héél slim, zo'n lijstje maken juist op dit moment ;-). Want die sprongetjes, daar moet je even doorheen… Pffffffffff! En je richten op de positieve dingen is een hele goede manier denk ik! Goed van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.