BUCKET LIST, WAT HEB IK AL GEDAAN?

Bucket lists, je kent ze wel. Een tijdje geleden plaatste ik een bucket list en deze keer besloot ik het anders te doen. Ik laat deze keer dingen zien die ooit op mijn bucket list stonden, en die ik inmiddels heb gedaan. Zoals de liefde van mijn leven ontmoeten, bijvoorbeeld. 

Ik wilde heel graag naar Engeland en ik ben twee keer in Londen geweest. Een keer met school, en een keer met mijn ouders en zusje. En het lijkt me heel leuk om nog een keer te gaan. 
Ik weet niet meer wanneer, maar dit heb ik een paar keer gezien. 
Deze tijd is inmiddels voorbij (nu voel ik me heel oud) maar ik heb een paar hele leuke college parties gehad. 
Dit deed ik op 9 mei 2014!
Ik heb nooit een henna tattoo gehad zoals op deze foto, maar tijdens mijn vakantie in Lloret (volgens mij was dat in 2007) liet ik een Henna tattoo zetten. 
In 2007 ging ik met mijn ouders en zusje naar Mexico, en daar gingen we op excursie naar Chichen Itza. Het was echt heel gaaf en bijzonder om te zien! 
Nou weet ik niet meer precies wanneer ik dit heb gezien (misschien ook wel toen we naar Mexico gingen), maar ook dit was heel mooi om te zien. 
Hier was ik heel benieuwd naar, en tijdens mijn zwangerschap kwam ik erachter dat mijn bloedgroep A positief is. 
Welke dingen heb jij al van je bucket list af kunnen strepen? 
Gerelateerde artikelen:

18 gedachten over “BUCKET LIST, WAT HEB IK AL GEDAAN?

 1. Manon Boerakker schreef:

  Jaaa mooi om te zien! ik zou de sunset ook wel willen zien in een vliegtuig… wij hebben altijd tijden net niet op dat moment haha. Een shopping star heb ik wel gezien, voor het eerst in Italie! <3 wauw

 2. Stephanie van Drunen schreef:

  Interessant 🙂 en lijkt me heel gaaf een reis naar Mexico! Van mijn bucketlist heb ik al wel wat kunnen afstrepen (staat op mijn blog), o.a. een tattoo laten zetten, ontsnappen uit een escape room, The Jacksons ontmoeten en een koala vasthouden.

 3. Simone schreef:

  Leuk om te lezen. Ik heb eigenlijk niet zo'n bucket-list. Al lijkt het me wel leuk om zo eentje te hebben en er dan weer op terug te kunnen kijken wat je al hebt gedaan!

 4. Lies schreef:

  Heel erg leuk om te zien wat je al af hebt kunnen strepen! Ik kijk zelf altijd naar de sterrenregen in augustus, want vind dat altijd zo mooi om achter elkaar vallende sterren te zien.

 5. Bo schreef:

  Wat een leuke post! Meestal worden er lijsten gemaakt met alles wat iedereen nog wil doen, maar dit is eigenlijk veel leuker. Omdat je zo kunt terugkijken op alles wat je hebt gedaan. Vooral de eerste vind ik heel erg leuk. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.