Luier review + win!

luier

Ik gebruik eigenlijk nog maar best kort wasbare luiers, maar het bevalt me ontzettend goed. Ik was eigenlijk van plan om thuis wasbaar te gebruiken en om wegwerpluiers te gebruiken als we ergens naartoe gaan, maar inmiddels heb ik al meerdere keren wasbare luiers meegenomen. Zo goed bevalt het me dus. Vandaag heb ik een review voor jullie van een luier van Diaperdesign, en je kunt er ook eentje winnen! Zo kan één van jullie kennis maken met wasbare luiers, of haar collectie uitbreiden.

diaperdesign-2

De luier met de blaadjes kun je winnen, en deze kregen we voor de review. Het is een pocketluier, waar je inleggers inschuift. Ik vind dit systeem heel fijn en het is erg makkelijk in gebruik. Je schuift de inleggers erin en je doet hem aan. Deze luier is one size, hij is geschikt voor kindjes tussen de 3,5 en 18 kilo. Met de drukknoopjes kun je de luier op maat maken.

diaperdesign-4

Nou is Lenn absoluut niet klein, dus bij hem staat de luier al op de grootste stand. Met het klittenband kun je de luier verder op maat maken, eigenlijk net zoals bij wegwerpluiers.

diaperdesign-3

Bij de beentjes kun je goed zien of de luier goed zit. Als de luier niet aansluit, is de voorkant van de luier waarschijnlijk te groot en moet je hem met de drukknoopjes wat kleiner maken. Bij Lenn sluit hij op deze manier mooi aan en de luier lekt niet. Ik ben dus erg tevreden over deze luier!

diaperdesign-5

Dan nog iets leuks; op Diaperdesign.nl kun je ook andere dingen bestellen, zoals draagzakken. En niet alleen om je kindje in te dragen, de eigenaresse van deze webshop maakt ook poppendraagzakken! Deze kreeg Nomi en kijk hoe schattig hij is! Nomi is er helemaal blij mee, ze draagt haar knuffels en poppen er regelmatig mee.

diaperdesign-6

Winnen!

En dan de winactie. Hierboven zie je de luier die je kunt winnen. Je krijgt er een inlegger bij, dus verder heb je er niks bij nodig. Ook deze luier is one size. Om kans te maken op deze luier zou ik het leuk vinden als je mijn Facebookpagina en het bericht over deze winactie liket. Verder laat je hieronder een reactie achter waarin je vertelt dat je meedoet. Vergeet niet om een geldig e-mailadres in te vullen, zodat ik je een berichtje kan sturen als je gewonnen hebt.

Je kunt meedoen tot en met woensdag 15 maart.

43 gedachten over “Luier review + win!

 1. Maaike schreef:

  Ik ken dit merk luiers wel van naam, maar nog nooit uitgeprobeerd! Nu mijn jongste uit de newborn luiers is kan ik er nog wel een paar gebruiken dus ik zou deze met leuk printje graag winnen!

 2. Meg schreef:

  Dag Malou,

  Ik lees alweer een tijdje mee op je blog maar reageer eigenlijk niet. Door je artikelen over wasbare luiers begin ik toch te twijfelen over mijn keuze voor wegwerp. Ik zou er dus graag eentje uitproberen.

 3. Joyce schreef:

  Het lijkt mij leuk om de wasbare luier te winnen 🙂 Ik heb namelijk twee zonen (de oudste is bijna 2 jaar en de jongste is 4 maanden oud). Wij verbruiken veel luiers en dat kost natuurlijk veel geld. Daarom lijkt mij dit ideaal om uit te proberen 🙂 handig voor mijn beide jongens. Wij duimen ?

 4. Saskia de Laat schreef:

  Dat zou super zijn wil ze al langer graag proberen maar manlief is nogal tegen hopelijk winnen we er eentje en dan kunnen we het mooi proberen ??

 5. Wendy van der Zwan schreef:

  Zou graag kans maken om te winnen. Ben heel benieuwd naar de pocket luier. Ik gebruik eigenlijk alleen maar hydrofiele luiers. Dus ben benieuwd hoe deze mij zou bevallen.

 6. Linda schreef:

  Onze 2e spruit is bijna op komst. Bij de eerste heb ik geeneens nagedacht over wasbare luiers maar inmiddels zoveel positieve verhalen over gehoord dat ik wel erg benieuwd ben. Toch ben ik wel redelijk terug houdend om er dan gelijk in te gaan inversteren. Daarom lijkt het me super om het eens het op deze manier uit te proberen!’ ☺

 7. Evy schreef:

  Leuke blog! Ik ben me ook aan het oriënteren op wasbare luiers voor onze kleine meis van 9 weken oud dus wil deze wel graag winnen om te proberen!

 8. Arii schreef:

  Ik doe graag mee, ons eerste kindje van 4 weken zit in wasbare luiers en we zijn nog volop op zoek naar het handigste en prettigste systeem!

 9. Gerdi schreef:

  Over ongeveer 2 maanden word ik voor het eerst moeder. Sta volledig achter het gebruik van wasbare luiers maar welke is een lastige keuze. Eentje winnen om uit te proberen zout dus ideaal zijn voordat ik zelf een pakket aanschaf!

 10. Veerle van Geresteijn - Kop schreef:

  Ik doe graag mee. Ik heb nu sinds vorige week het wasbare luier systeem met bamboe luier en overbroekje. Ben benieuwd of het pocketluier systeem net zo fijn is ☺

 11. Rebecca De Baene schreef:

  Ik kende dit merk niet maar ik hou wel van pocketluiers en daarom lijkt het me leuk om er een te kunnen proberen. Ik vind het trouwens een zeer mooie print.

 12. Rebecca De Baene schreef:

  Ik kende dit merk niet maar ik hou van pocketluiers daarom lijkt het me leuk om er een te kunnen proberen. Mooie print trouwens.

 13. Am den dekker schreef:

  Oh wauw! En of we mee willen doen! Onze beeb wordt in mei geboren dus ik ben aan het nestelen?? heb allerlei soorten systemen en merken verzameld om uit te gaan proberen, dus het zou een ware aanvulling zijn als we dit merk ook mee mogen nemen in ons avontuur?? let THE real shit begin ? #endatpatroontje?..zucht

 14. Stephanie schreef:

  Wij zouden dit zo graag willen proberen voor mijn kleine meisje. Het scheelt een hele hoop geld en dit is ook nog beter als gewone luiers. Daarom doen wij graag mee voor ons kleine meisje loulou

 15. Geertje zandinga schreef:

  Nu nog in hele blijde verwachting maar wil graag wasbare luiers gaan gebruiken.
  Natuurlijk voor het milieu maar daarnaast ziet het er ook nog eens schattig uit.
  Ik zou graag kans maken op het blaadjes design zodat we straks kunnen gaan oefenen en de stap naar wasbare luiers kunnen maken.

 16. Irena schreef:

  Ik doe graag mee met de winactie. Mijn nieuwsgierigheid naar wasbare luiers groeit alleen maar door alle positieve ervaringen uit mijn omgeving. Het investeren erin blijft een uitgaven dus eerst proberen lijkt me ideaal.

 17. Marian B schreef:

  Je komt de wasbare luiers steeds meer tegen. Ik begin toch nieuwsgierig te worden en zou het graag eens uitproberen. Doe dan ook graag mee.

 18. Manon schreef:

  Ik doe graag mee! Voordat mijn dochter geboren werd er hard over getwijfeld, maar het leek me zoveel werk. Nu zijn we bezig met zindelijk worden en is ze nog niet droog genoeg voor een echt onderbroekje en vliegen de luiers er echt doorheen, wassen lijkt me ideaal! Ook leuk om bij onze aankomende baby (augustus 2017) uit te gaan testen!

 19. Milou schreef:

  Ik doe graag mee. Heb ook al een keer een consult gehad van een consulente van Kaatje Katoen en ik was erg enthousiast, maar ik vind het zo duur in de aanschaf dat dat mij wel tegen houdt. Zo kan ik het toch eens proberen.

 20. will schreef:

  Graag doe ik mee met deze winactie van een handige wasbare luier.
  IK heb alleen geen Facebook, maar volg je op Bloglovin.
  Hopelijk mag ik meedoen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.