Dagboekje #203; ontstoken oortje, sushi en naar de kinderboerderij

mammablog

Vorige week deden we eigenlijk vrij (of te) weinig. We waren veel thuis, maar we gingen ook regelmatig even naar buiten. Even lopend boodschappen doen, even naar de speeltuin.. Dat soort dingetjes. Verder had (of heeft) Lenn volgens mij een oorontsteking, at ik voor het eerst sushi en we gingen met zijn viertjes naar de kinderboerderij.

Maandagochtend ging Nomi naar de peuterspeelzaal, daarna viel ze als een blok in slaap en toen Nomi en Lenn allebei wakker waren, gingen we even een stukje wandelen. ’s Avonds aten we Chinees en Lenn at lekker mee. Bij Nomi was ik veel voorzichtiger met eten, maar Lenn eet eigenlijk bijna altijd met de pot mee.

Dinsdag was een beetje een saai dagje. Woensdag ging Nomi naar mijn schoonmoeder en Lenn en ik hadden een dagje met zijn tweetjes. Lenn wilde zijn hertje uit de box pakken, en dat kostte nogal wat moeite. Even later kreeg ik deze foto van mijn schoonmoeder, ze waren naar de stad gegaan om een ijsje te eten.

Verder kreeg ik een heerlijk pakketje van Kneipp. Toen we Nomi hadden opgehaald gingen we naar Barts werk. Ik deed Lenn in de draagzak, en toen moest Nomi’s pop ook in de draagzak.

Donderdagochtend waren we een beetje vroeg op de peuterspeelzaal en Nomi had nog tijd om even te glijden. Toen we naar binnen gingen wilde ze meteen knutselen.

Samen met mijn moeder en Lenn haalde ik haar op en Nomi was helemaal blij om haar oma daar te zien. We lunchten met zijn viertjes, en na Nomi’s slaapje wilde ze weer knutselen. Lenn was donderdag een beetje jengelig, en vrijdag was dat nog erger. Ik dacht eerst dat het door tandjes kwam, en na een zetpil was hij weer vrolijk. Aan het begin van de avond zag ik dat zijn oortje heel vies was, en hij greep er ook regelmatig naar. Ik denk dus dat hij een oorontsteking had. Met zetpillen had hij er geen last van, dus ik besloot de huisartsenpost nog niet te bellen (want ze geven er toch niks voor).

Zaterdag gingen we naar mijn ouders, en daar aten we onder andere sushi. Ik had het wel eens geprobeerd bij de wok, maar daar vond ik het niet super. Deze sushi daarentegen was heel lekker! ’s Avonds wilde ik Lenn zijn laatste voeding geven, maar hij was heel diep in slaap. Ik vind hem zo schattig met zijn duim in zijn mond, dus ik kon het niet laten om een foto te maken.

Zondag was het heerlijk weer en we gingen naar de kinderboerderij. Nomi vond de geitjes een beetje eng, en ze wilde eerst bij Bart op schoot zitten. maar later ging ze toch wel even bij de geitjes kijken.

Lenn zijn hipsteroutfit was niet bewust, maar het mutsje leek me fijn voor zijn oortje. Toen Nomi op de wip wilde, zette ik Lenn er ook op. Volgens mij vond hij het niet zo super. Nomi speelde nog even met water, en daarna gingen we naar mijn schoonouders. Toen Lenn moe werd gingen we naar huis, en toen deden we niet meer zoveel.

Hoe was jouw week?

Een gedachte over “Dagboekje #203; ontstoken oortje, sushi en naar de kinderboerderij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.