Dagboekje #204; wat vaker het huis uit & pasen

Laatst schreef ik al dat ik het thuis zitten een beetje zat was. En ook al is het best een onderneming om met 2 kinderen onder de 2,5 ergens naartoe te gaan, wilde ik het toch wat vaker gaan doen. Daar begon ik afgelopen week mee. Verder was mijn schoonvader jarig en we vierden Pasen.

Op maandagochtend gaat Nomi naar de peuterspeelzaal. Dan heb ik even één op één tijd met Lenn, en terwijl hij zijn ochtendslaapje doet zet ik het dagboekje van de week ervoor online. Om 11.45 uur is Nomi klaar, vervolgens gaan we lunchen en dan gaan Nomi en Lenn naar bed. Na het slaapje wilde ik even naar buiten. We wandelden een stukje en we gingen naar de speeltuin.

Op dinsdag at Lenn voor het eerst Griekse yoghurt. Omdat hij niet gewend is om van een lepeltje te eten, werd het nogal een gesmeer. Maar ach, ’s avonds moest hij toch onder de douche.

Woensdagochtend deden we met zijn drietjes boodschappen. Lenn zat eerst bij mij in het karretje, maar Nomi vond dat hij bij haar moest komen zitten. Vervolgens wilde ze er zelf in en ze was boos dat ik Lenn er niet meteen uithaalde. ’s Middags ging Nomi naar mijn schoonmoeder en ik kreeg een heel leuk pakketje binnen met nagellakjes van Trind.

Donderdag gingen we even de stad in, op zoek naar badjasjes voor Nomi en Lenn. Nomi had nog een badjasje in maat 80/86, maar die wordt nu wel echt te klein. Nomi zocht een Frozen badjas uit, en voor Lenn kocht ik een badjasje met dino’s. Ze zijn beide van de Action. Bij de Hema zag ik een leuk shirtje voor Lenn voor maar € 4,00, en die kon ik niet laten hangen. Daarna speelde Lenn nog even lekker in de box.

Vrijdag kwam ik erachter dat Frozen weer op Netflix staat, en daar keken we een stukje van. Helemaal in Frozen stijl; Nomi wilde haar nieuwe badjas aan haha. ’s Middags wilde ik even naar Zeeman en omdat we donderdag al hier in de stad waren geweest, gingen een stadje verder.

Zaterdag zocht ik Lenns kast uit. Maat 68 ging eruit, en ik hing maat 80 er alvast in. ’s Middags gingen we naar de verjaardag van mijn schoonvader en daar was Lenn heel druk met zijn koekje.

Zondagochtend maakten Nomi en Bart croissantjes en daarna gingen we bezig met de moestuintjes. ’s Middags gingen we naar mijn ouders.

Daar speelden we even naar de speeltuin, en daarna hielp Nomi met de voorbereidingen van het toetje.

Iedereen had iets klaargemaakt (of opgewarmd, wij haalden een ‘smulpannetje’ bij de slager haha) voor het paasdiner en het was hartstikke lekker! Vervolgens ging Nomi nog even biljarten en daarna werd het toch echt bedtijd.

Wil je meer foto’s zien? Volg me dan op Instagram & Instagram stories en Snapchat (@madebymalou).

Wat heb jij met Pasen gedaan?

Een gedachte over “Dagboekje #204; wat vaker het huis uit & pasen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.