Win een foto op hout!

foto op hout

Ik hou van foto’s en ik maak eigenlijk iedere dag wel een foto van Nomi en/of Lenn. En ik vind het ontzettend leuk om zo nu en dan zo’n foto af te laten drukken, om hem ook op een andere manier te zien dan alleen op een scherm. Laatst liet ik een foto afdrukken op hout, en ik vind hem heel mooi geworden! Ik koos voor één van de eerste foto’s van Nomi en Lenn samen. Lenn was toen een dag oud en Nomi zag hem voor de tweede keer. Ik vind het een ontzettend lieve foto, en die verdient een mooi plekje.

Ik had al vaker een foto laten afdrukken, maar nog niet eerder op hout. Ik vind het resultaat heel mooi geworden en ik ben er echt blij mee! Deze foto liet ik afdrukken via Fotoophoutstunter.nl, en ik mag één van jullie ook blij maken met een foto op hout!

Wat kun je winnen?

Je kunt € 50,00 shoptegoed van Fotoophoutstunter.nl winnen. Je kunt kiezen uit verschillende formaten en houtsoorten, het is helemaal aan jou wat je bestelt!

Om kans te maken op dit shoptegoed laat je hieronder een reactie achter, zodat ik weet dat je meedoet. Verder zou ik het leuk vinden als je MadebyMalou.nl op Facebook en het bericht over deze winactie liket.

Je kunt meedoen tot en met 30 april, daarna stuur ik een mailtje naar de winnaar. Vergeet dus niet om een geldig e-mailadres in te vullen.

89 gedachten over “Win een foto op hout!

 1. Maaike schreef:

  Mooie foto!

  Ik zou het graag winnen zodat ik een foto van mijn tweede zoon kan afdrukken. Hij hangt er nog niet bij en dat wordt tijd.

 2. Mirjam schreef:

  Ik ben ook zo gek op fotograferen, maar van afdrukken komt helaas niets meer. Wat is dit een geweldig leuk idee, ik zou heel graag een foto van mijn drie kinderen op hout laten afdrukken!

 3. Leonie schreef:

  Hoe gaaf zou dat zijn om mijn neefje (van twee weken oud) dit cadeau te geven. Om zijn eerste ‘mooie’ foto op hout te hebben op zijn kamer ..

 4. Viev van der Hout schreef:

  Leuk, ik doe graag mee! Ik heb een hele mooie foto van mijn 3 meiden die prachtig zou staan op hout.
  (En met onze achternaam (van der Hout) verdien ik toch wel bonuspunten 😉 )

 5. Nathalie van Rumt schreef:

  Mijn vriend en ik hebben besloten dat we gaan samenwonen en ik zou het heel leuk vinden om op deze manier een mooie foto in de woonkamer van mijn dochter (2 jaar), mijn vriend en ik.

  Nu ga ik heel hard duimen!!

 6. Wendy van der Zwan schreef:

  Mooie foto zeg. En wat een leuke winactie. Zou het graag winnen om een mooie foto van mijn bijna 1 jarige zoon op af te laten drukken. Mooie mijlpaal voor ons eerste wondertje.

 7. Mirella Giesberts schreef:

  Prachtig, zoiets wordt je nooit beu!
  Ik doe heel graag mee aan de winactie, zou prachtigzijn met een foto van onze kleine Tess erop?

 8. Ling Choi schreef:

  Foto op hout vind ik heel mooi en ik doe graag mee met deze actie zodat ik er moois aan de muur kan hangen waar ik kan blijven kijken.

 9. Marian B schreef:

  Mooie lieve foto! Een foto op hout staat ook nog op mijn verlanglijstje, ik twijfel nog tussen een foto van mijn dochtertje of eentje van mijn beide schatten samen.

 10. Erin schreef:

  Ohh ik doe heel graag mee! Pas een hele fijne fotoshoot gehad met ons zoontje van 4.5 maand. Na stressvolle tijden, is dit een onwijs mooie herinnering van betere tijden 🙂

 11. Linda schreef:

  Leuke winactie! Laat ik nu aanstaande woensdag jarig zijn ?. Zou een leuk cadeau zijn! Een foto van ons meisje van nu 4 weken oud ?

 12. Kim schreef:

  Dat ziet er wel heel mooi uit zeg, zou gaaf zijn om te winnen! Een mooie foto op hout van ons dochtertje van bijna 1 🙂 Ik vind het namelijk ook heel erg leuk om foto’s van haar te maken. Ik doe graag mee met de winactie!

 13. Desirée schreef:

  Heel Graag, zo mooi zijn als decoratie voor de nieuwe slaapkamer van mij en mn vriend en voor over een tijdje voor als we uit huis gaan

 14. Melanie schreef:

  Wauw wat een super gave actie! Ik maak heel graag een kansje ?. Ik heb nog wel een kale muur over, waar een foto van Luuk en ik op hout prachtig zou kunnen hangen!

 15. Nicole schreef:

  Oh ja das zo mooi!! Ik heb er nu 1 boven d’r bank hangen met de voetjes van m’n oudste dochter.. en het zou toch gaaf zijn als ik er 1 gewonnen kan hangen met allebei m’n meisjes! Ik doe dus heel erg graag mee!

 16. Tamara TS schreef:

  Tof!!! Ik heb al een heel mooie foto van mijn hondjes Dita & Bundy in de woonkamer hangen, maar ik zou het ook geweldig vinden om er een foto van onze Manson bij te hangen. En dan is een foto op hout toch een beetje stoerder in het interieur dan een gewone foto, dus ik doe heel graag mee.

 17. Ingrid schreef:

  Er zijn van die speciale/prachtige momenten ..foto’s zijn dan het bewijs en zeer kostbaar 😉
  Ik doe zeker mee! Wij maken veel foto’s .Vind dit een bijzonder cadeau

 18. May schreef:

  Wat een toffe winactie! Ik zou heel graag winnen, om zodoende een mooi portret van onze kindjes op te kunnen hangen in ons nieuwe huis. Het zou mooi uitkomen! X

 19. Will schreef:

  Wow, dit is mijn kans om een prachtige foto, die ik zelf heb gemaakt van mijn kleinkinderen, aan de wand boven de bank te kunnen hangen.
  Niet drie kleine kleutertjes, maar vijf kleine kleutertjes. Zou dat niet prachtig zijn?
  En dan ook nog op hout, mooier kan het niet.
  Ik wacht in spanning af.
  IK heb geen Facebook, maar volg je op Bloglovin.

 20. Yessica leidner schreef:

  Super gaaf ik waag héél graag een kansje
  Een mooie foto van ons prachtige dochtertje zou schitterend mooi zijn in ons nieuwe huisje

 21. Bodil schreef:

  Prachtige foto! En het hout geeft het net dat beetje extra 😀
  Ook ik maak graag kans, om een mooie foto van mijn eigen kleintjes op hout te vereeuwigen.

 22. Nancy schreef:

  Wat een mooie foto ik zou het graag willen winnen zodat ik een mooie foto van mijn zoontje aan de muur kan hangen. Zodat ik mijn zoontje toch nog elke dag kan zien.

 23. Bas schreef:

  Help! Ik zie haast alleen maar vrouwen reageren. haha
  Als ik win vereeuwig ik de allermooiste vrouw van de wereld op hout…dat dan weer wel. En blij dat ze zal zijn 🙂

 24. Albertine van Veldhuizen schreef:

  Wauw…een foto om trots op te zijn, zo met het belangrijkste stukje foto in het middelste stuk hout…heel leuk!
  De laatste foto die wij hier groot afgedrukt hebben is alweer van een paar jaar geleden….en in die paar jaar zijn ze zo ontzettend veranderd, dat ik het hoog tijd vind voor een nieuwe!
  Zou leuk zijn dus!

 25. Marja van Veldhuizen schreef:

  Ohhh ik zou heel graag een foto van onze zoon Sam willen hebben voor in ons nieuwe huis! Of 1 van ons alle 3 zou ook tegek zijn! Duim duim duim

 26. melissa schreef:

  Wat een leuke winactie. in ons nieuwe huis zijn nog genoeg plekjes voor mooie fotos en fotos op hout passen heel mooi bij onze inrichting. nog even een fotoshoot plannen voor de perfecte foto 😉

 27. Marije schreef:

  Je hebt zelf ook een prachtige, eerlijke foto gekozen! Ik zou dit tegoed linea recta en zonder twijfel doorgeven aan mijn zusje en haar man die binnen twee weken hun eerste kindje verwachten. Dat op zich is al mooi en spannend, maar ze zitten ook nog eens midden in een (mega-)verbouwing en weten momenteel niet eens of de babykamer wel op tijd af komt (het is nog net geen ‘Help, mijn man is klusser!’). Misschien is het symbolisch gezien wel héél mooi om straks de eerste foto van hun kleintje ook als eerste, mooie decoratie in het kamertje te kunnen ophangen. Want je moet érgens beginnen ten slotte 🙂

  Groetjes,
  Marije

 28. Liesbeth schreef:

  Leuke actie! Ik doe heel graag mee! Binnenkort wordt ons kleintje geboren, dus mooie plaatjes genoeg straks om een mooi plekje te geven!

 29. Eva Narcisz schreef:

  Wat een geweldige actie ! Ik maak graag kans.Ik zal het echt leuk vinden om een van onze vakantiefoto’s op hout te hebben . Deze zal een mooi plekje krijgen in onze woonkamer, zal ongetwijfeld een mooi cadeau zijn . Ik zal HEEL GELUKKIG zijn als ik winnen mag 😀 Ik ga duimen. Fijne zondag ! Groetjes, Eva , ps. ik volg je op FB en heb de actie bericht een LIKE gegeven 🙂

 30. Marloes schreef:

  Wauw!!
  Ik heb zo’n hele lelijke lege plek aan mijn muur… Een mooie foto van mijn 2 kleine meisjes op hout zou echt het einde zijn!

 31. Angelique Gijsbertse schreef:

  Graag zou ik een foto van mijn zus laten afdruken op hout. ZIe haar veel te weinig omdat ze in Brazilië woont met haar man. Met zo een mooie weergave heb ik haar toch dicht bij mij en kan ik naar haar kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.