Dagboekje #165; uitgerekende datum enzo

1

Jullie zijn het inmiddels wel gewend, maar ik heb weer niet bepaald een spectaculair dagboekje. Ik las in de comments dat jullie vorige week hoopten dat dat het laatste dagboekje zou zijn zonder baby, maar helaas. Hij zit blijkbaar nog wel lekker. We begonnen de week gewoon thuis. Ik maakte nog even een (soort van) buikfoto, want ik wist natuurlijk niet hoe lang ik die buik nog zou hebben. Nomi had een nieuw bedje gevonden voor ‘Bikie’ (haar Mickey Mouse knuffel) en daar moest hij iedere keer weer naartoe gebracht worden.

2

Dinsdag kreeg ik een heel leuk pakketje van Rock That Cradle Texel met twee broekjes voor de baby, super leuk! Ik vind poezenbroekjes altijd heel gaaf en de Texelse schaapjes zijn natuurlijk ook heel schattig.

3

Woensdagmiddag was Nomi bij mijn schoonmoeder en ik haalde wat lekkers als lunch. Toen ik haar ophaalde kreeg ik dit kunstwerkje van Nomi 🙂

4

Donderdag was het zover; mijn uitgerekende datum. Aangezien maar 5% van de vrouwen op de uitgerekende datum bevalt, had ik me er absoluut niet op vastgepind. Maar aan de andere kant vond ik het ook wel bijzonder. ’s Avonds gingen we met zijn drietjes even naar de Action en Nomi vond het erg leuk om daar rond te lopen.

5

Vrijdag deden we weer vrij weinig. We werden lekker rustig wakker en we speelden nog even in bed. Ook Guusje had nog geen zin om wakker te worden en Nomi vond het heel leuk dat ze op ons bed lag. ’s Middags maakten we een selfie, kijk dat ondeugende gezichtje <3

6

Zaterdag sloeg de nesteldrang weer toe en ik besloot onder andere om wat dingetjes uit te gaan koken. Mijn kolven zijn weer schoon en ook Nomi’s speentjes moesten eraan geloven, want een deel daarvan had een hele tijd in de auto gelegen. Aan het einde van de middag gingen we naar mijn ouders en na het eten wandelden we een klein stukje. Nou, dat heb ik geweten. Daarna kon ik nauwelijks nog een stap verzetten en het heeft helaas ook niet geholpen om de weeën op te wekken haha. Maar Nomi vond het hartstikke leuk en vooral de steentjes waren heel interessant.

7

Zondag vond ik dat ik de baby wel erg weinig voelde en ik besloot voor de zekerheid het ziekenhuis maar te bellen. Ik mocht meteen komen en nadat ik een tijdje aan de ctg had gelegen, mochten we weer naar huis. Alles gaat blijkbaar nog steeds goed met de baby. ’s Middags waren we weer bij mijn ouders en daar besloot ik maar eens te proberen of bitter lemon de weeën op zou wekken.. Volgens mij had ik het nog nooit eerder gedronken, maar het is best lekker!

7 gedachten over “Dagboekje #165; uitgerekende datum enzo

 1. Janske schreef:

  Ahhhhh….wat spannend zoooo….Ik leef echt met je mee hoor! Ik hoop zo dat je snel mag gaan bevallen en dat alles voorspoedig verloopt. Zet hem op mama!

 2. Leonie schreef:

  Pff! De uitgerekende datum halen, dat lijkt me echt zo bijzonder.. Ik heb toch liever dat ze wat eerder komt, haha.
  Fijn iig dat alles wel goed gaat met de baby! En wat een heerlijke selfie met Nomi!

 3. MetMirjam schreef:

  Nu echt bijna hoor! 🙂
  Toen ik over de 40 weken was bij FIene moest ik om de dag naar het ziekenhuis voor een CTG. Een heel gedoe iedere keer, maar ik was wel blij dat ze zo goed in de gaten gehouden werd.

 4. Jessica schreef:

  Wat spannend zo, zal dit dan de laatste dairy zijn zonder baby nog? Het zou kunnen, maar ik hoop dat jullie de kleine man deze week in je armen mag sluiten. Heb je zelf een gevoel dat het nog vanzelf gaat beginnen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.