Shoplogje; Nomi kiest zelf haar kleding uit

shoplogje

Nomi heeft nogal een eigen mening als het om kleding gaat. Ze weet precies wat ze wel en niet mooi vindt, en als iets niet haar smaak is, wil ze het ook echt niet aan. Daarom koop ik niet vaak meer iets voor haar als ze er niet bij is, en gaan we regelmatig samen winkelen. Laatst gingen we samen even shoppen, en ik besloot haar zelf eens wat dingen uit te laten zoeken.

tuunte

Doordat Tuunte failliet is gegaan, was de kleding er hartstikke goedkoop. De reden was natuurlijk niet leuk, maar de prijsjes waren wel heel fijn. Nomi zocht 2 shirtjes uit, alvast voor volgende zomer. Hiervoor betaalde ik € 3,75 per shirtje.

primark

Dit setje is van Primark. Nomi koos het uit omdat er een hartje op het shirt staat, en ik vind het echt een leuk setje! Deze was afgeprijsd, en kostte nu € 5,00. Goede vondst, Nomi!

primark meisje

Natuurlijk wilde Nomi ook een nieuw jurkje. Ze ging voor deze, want ze vond de roze bloemetjes heel mooi. Het jurkje kost € 9,00. En toen zag ze een legging met Hello Kitty erop. Niet mijn favoriete aankoop, maar ik snap wel dat dit een hele leuke legging is als je bijna 3 bent. Hij kost € 6,00 (waar je bij Primark ook 2 effen leggings kunt kopen, wat ik stiekem liever had gedaan. Maar ach..) en Nomi is er helemaal blij mee.

primark meisjes

Toen zag Nomi een tasje en ze riep ‘Die ook mee naar huis mama!’. Toen vroeg ik me nog af waar een peuter een tasje voor nodig kan hebben, maar inmiddels gebruikt ze hem regelmatig gewoon als accessoire. Hij is nog wel te lang voor haar, dus ik heb er een knoop in gelegd. Toen ze de schoentjes zag, trok ze meteen haar eigen schoenen uit om ze te passen. Ik zou ze zelf niet zo snel uitzoeken, maar ze staan haar wel heel schattig. Deze kosten volgens mij € 8,00.

Ik vond het hartstikke leuk om Nomi eens zelf dingen uit te laten zoeken en te zien wat ze uitkoos. Maar de volgende keer bemoei ik me er weer iets meer mee, want ik vrees dat we anders iedere keer met nieuwe tasjes en nieuwe schoenen thuis komen!

4 gedachten over “Shoplogje; Nomi kiest zelf haar kleding uit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.