Dagboekje 229; Nomi is 3 jaar!

Vorige week stond natuurlijk in het teken van Nomi’s derde verjaardag. Vrijdag was ze jarig en gingen we naar Ballorig, en zondag vierden we haar feestje.

Maandag was een rustig dagje. We waren veel thuis en we deden even boodschappen. We haalden luiers bij de Etos en daar kregen we Woezel en Pip sokjes bij, wat Nomi helemaal geweldig vond. Toen we thuis waren moest haar pop in de draagzak, want die was ‘heel zielig’.

Dinsdag gingen we naar de Lidl en even naar de Action. Daar mocht Nomi een klein cadeautje uitzoeken omdat het zo goed ging zonder luier. Ze koos voor een prinsessensetje met schoentjes, oorbellen, ringen en een lippenstift. De rest van de middag was ze alles en iedereen aan het opmaken haha.

Woensdag was Nomi bij haar oma en Lenn was lekker aan het spelen. Er kwamen al 2 kaartjes binnen voor Nomi’s verjaardag, die ik verstopte zodat ik ze op Nomi’s verjaardag kon geven.

Donderdag was Lenn helemaal gelukkig met een appel, en Nomi wilde een Pietje zijn. We deden we boodschappen voor Nomi’s verjaardag en Nomi begon toch wel een beetje zenuwachtig te worden voor haar verjaardag…

Vrijdag was het zover, Nomi werd 3 jaar! ’s Ochtends gingen we naar Ballorig, wat Nomi en Lenn allebei heel erg leuk vonden.

’s Middags speelde ze met de cadeautjes die ze had gekregen. Mijn moeder en mijn zusje kwamen even langs en ’s avonds ging ik naar de sportschool. Ik kom er niet zo vaak op vrijdagavond, maar dat ga ik absoluut vaker doen. Het was namelijk heerlijk rustig!

Zaterdag haalden we de rest van de verjaardagsboodschappen. Samen met Nomi maakte ik de traktaties klaar voor de peuterspeelzaal. Daarna nam ik even wat me-time, met een maskertje.

Zondag vierden we Nomi’s verjaardag. Nomi had er ontzettend veel zin in en ze had het er al heel veel over gehad. Ze heeft heel erg genoten en het was echt een geslaagd feestje.

2 gedachten over “Dagboekje 229; Nomi is 3 jaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.