Oké, nog eentje dan! Win € 40,00 shoptegoed van Kaya Sieraden!

kaya sieraden

Nomi is 3 dagen geleden 3 jaar geworden en het hele weekend stond in het teken van haar verjaardag. Vrijdag was ze jarig, zaterdag waren we haar feestje aan het voorbereiden en zondag vierden we haar verjaardag. Ook vandaag is ze nog een klein beetje jarig, ze gaat namelijk trakteren op de peuterspeelzaal. En we trakteren jullie vandaag nog even op een winactie!

Moeder dochter armband

moeder dochter armband

Zelf mochten we ook iets uitzoeken. Zo ongeveer alles wat ik heb, wil zij ook. Daarom koos ik voor een moeder dochter armband. Eentje voor Nomi, en eentje voor mij. Nomi vindt het helemaal geweldig dat we dezelfde armband hebben. Ze wil hem telkens graag om en dan vraagt ze ‘doe jij jouw armband dan ook om mama?’.

Moeder armband

De twee hartjes staan voor de moeder en dochter, maar dat had je misschien zelf al wel gezien. Een hele mooie betekenis en ik vind de armband ook prachtig! Heel fijn en subtiel en ik vind dit soort armbandjes ook gewoon heel mooi staan.

Dochter armband

Nomi is ook helemaal gelukkig met haar armbandje. Ze is sowieso gek op sieraden en deze is momenteel wel haar favoriet. En kijk nou hoe schattig het staat om die kleine polsjes!

Winnen!

Zoals je waarschijnlijk hebt gelezen, mag ik € 40,00 shoptegoed weggeven die je kunt besteden op Kayasieraden.nl. Je kunt net als ik gaan voor een moeder dochter sieraad, maar je vindt in deze webshop nog veel meer mooie sieraden! Je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor iets waar je een naam, woord of datum in kunt laten graveren. Er is voor ieder wat wils, dus je vindt er vast iets wat helemaal jouw smaak is!

Wat moet je doen om kans te maken?

Zoals altijd laat je hieronder een reactie achter waarin je vertelt dat je meedoet. Verder zou ik het erg leuk vinden als je dit Facebookbericht en mijn Facebookpagina liket!

Deze winactie duurt een week, daarna neem ik contact op met de winnaar.

De andere winacties

Misschien heb je het wel gezien, er zijn nog meer winactie online gekomen. Dit kun je allemaal winnen op MadebyMalou.nl:

69 gedachten over “Oké, nog eentje dan! Win € 40,00 shoptegoed van Kaya Sieraden!

 1. Marian B schreef:

  Wat een feest, alweer zo’n mooie winactie! Een leuke hanger met de namen van mijn twee schatten erop zou ik nog graag willen, dus ik doe weer een poging!

 2. Hillegonde van Twillert schreef:

  Superleuke actie! Mijn diva van 1.5 word al een echt dametje, dus hier zouden we voor precies dezelfde set gaan! mooie sieradenset om een onrustige / roerige periode af te sluiten!

 3. trotsema fati schreef:

  Wauw hier ook een dochter die alles wil hebben zelfde als mama die armbandjes lijken me echt prachtig cadeau ze is gek op hartjes vormen en over een maand is ze ook nog jarig!!
  hopelijk wordt mama en dochter blij gemaakt.

 4. melissa schreef:

  ik zou ook zeker gaan voor een moeder-dochter sieraad, want die kleine meisjes willen dolgraag ’twinnen’ met hun moeders en zijn ook al vroeg gek op mooie spulletjes

 5. Iris van Bijsterveldt-Broers schreef:

  O wauw!
  Ik doe heel graag mee voor een Instagram mama.. zou zo leuk zijn om haar hiermee te mogen verrassen. Ze is zwanger van haar derde kindje. Haar tweede kindje (meisje) is veel te kort op deze wereld gebleven ✨, en nu is ze zwanger van haar tweede dochter. Haar grote broer kan niet wachten tot ze er is!
  Dit zou een top cadeautje zijn voor haar, ze verdient het! ❤??

 6. Heidie schreef:

  Erg leuk. Ik heb een keer gezien dat ze daar geweldig mooie kindersierraden hebben. Ook met eenhoorns. Ik heb met mijn dochtertje afgesproken dat nadat ze haar zwemdiploma heeft gehaald, ze gaatjes in haar ogen mag laten zetten . Zo’n geweldig ketting/oorbellen eenhoornsetje zou ze geweldig vinden.
  Er zijn ook leuke mama-sierraden maar mijn meid gun ik het nog meer.

 7. Sabrina schreef:

  Nog van harte Nomi! Deze winactie kan ik niet laten gaan, super leuke dingen hebben ze. Niet alleen voor moeder en dochter! Ik heb een prachtige ring gezien. Ik doe graag mee en volg je een heb de post geliket!

 8. Will schreef:

  Ik denk dat mijn oudste kleinkind graag een leuk armbandje zou willen uitzoeken.
  Voor haar doe ik graag mee.
  Ik heb geen Facebook, maar volg op bloglovin.

 9. Tara dessing schreef:

  Oh wauw, dat is precies wat mijn meisje laatst heeft gevraagd. Zij wil ook zo graag wat mama heeft. Ik doe graag mee met de winactie

 10. Wendy van Zetten schreef:

  Gefeliciteerd met je dochter, Wauw wauw Wauwie van deze verwennerij wordt ik heel blij zou heel graag dit shoptegoed willen winnen om met de feestdagen met een mooie moeder/dochter armband voor mij en mijn kleine meid te mogen beginnen. Doe graag mee en ga heel hard hopen dat er veel geluk onze kant op mag komen want als ik dit shoptegoed voor ons zou mogen winnen dan raak ik van blijdschap helemaal buiten zinnen wie nou niet 😉

 11. Alyt van der Heide schreef:

  Doe heel graag mee. Wil al heel lang een mooie hanger met de namen van mijn meiden erin. Lijkt mij prachtig en bij Kaya op het goede adres!

 12. Nikki Numan schreef:

  Ik doe graag mee met de winactie. Zo’n moeder /dochter cadeau zou ik graag aan mijn moeder cadeau willen doen. Ik heb nu een leeftijd bereikt (19 bijjjna 20) waardoor ik voor 3 maand op Bali ga studeren en daarna met mijn vriend verhuis van Friesland naar de grote stad, Amsterdam waardoor ik het ouderlijk huis verlaat. Omdat mijn moeder altijd super bezorgd is (hihi) wil ik haar met dit cadeau laten zien dat ik altijd aan haar zal denken en voorzichtig zal zijn in alle keuzes die ik in mijn leven ga maken!

 13. Yvonne schreef:

  Zo lief dat kleine armpje met dat armbandje. Ik herken haar gevoel. Vroeger had ik eenzelfde ringetje als mijn moeder, ik voelde me een prinses wanneer ik het droeg.
  Ik doe graag mee.

 14. Chantal schreef:

  Wat een mooi armbandje. Bijzonder om zoiets te hebben met je dochter? Ik doe graag mee en wie weet maak ik kans? Dan zou ik ook iets speciaals kopen. Iets met de namen van mijn 2 kindjes lijkt me bijzonder??

 15. Sophia Grootjans schreef:

  Ik zou graag een familieboom als sieraad willen hebben. Met dit shoptegoed kom ik al een eind op weg voor deze prachtige hanger.

 16. Sandy van der Kolk schreef:

  Heel graag loot ik mee voor het shoptegoed bij KAYA om iets moois uit te zoeken voor mijn meisjes en/of ‘stiekem’ voor mijzelf 😉

 17. Inge schreef:

  Mijn kleine Lott gaat dit heel erg leuk vinden.
  Als we zouden winnen dan koop ik 1zelfde juweeltje twee keer. Ze hecht heel veel belang aan kleine tekentjes van verbondenheid.
  Eenzelfde armbandje of ketting zou voor haar echt het einde zijn.

 18. pleun schreef:

  van alle winacties is deze wel het meest bijzonder, als ik en mijn prinsesje winnen is dat echt een wonder! hij staat op mijn verlanglijstje, ik wil deze heel graag geven aan mijn meisje. met een speciaal woord dat zij als eerst geborene voor altijd in mama’s hartje hoort.
  daar heeft ze echt een eren plek, ik zeg het haar vaak maar toch hebben we aan tijd gebrek. ze zijn zo groot voor we het weten daarom wil ik mooie momenten niet vergeten. en dit helpt dat zeker bij. maak mij en mijn meisje blij!

 19. Patricia Paling schreef:

  Ohhh…zo mooi!!! ? Dat zou echt geweldig zijn! Onze moeder-dochter armbandjes zijn helaas kapot! Wat zou dit een bijzonder mooi kado zijn voor mijn dochter haar 6de verjaardag
  (op 22-12) of voor onder de Kerstboom! ??

 20. Sazou schreef:

  Nog van harte gefeliciteerd met de 3e verjaardag van Nomi! Wauw prachtige armband zeg! Ik heb precies deze armband aan mijn moeder cadeau gegeven. 😉 Ik maak dolgraag een kansje voor deze Prachtige Kaya Cadeaubon, zoveel moois om uit te kiezen! Zou Waanzinnig Leuk zijn als ik dezelfde armband als mijn moeder kan dragen. Onwijs Bedankt voor deze Lieve Kans Malou! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.