Dagboekje 239; rustige dagen en een playdate

playdate

Vorige week hadden we weinig plannen. We gingen samen met mijn moeder naar de kringloop, we wandelden een paar keer en we deden gewoon de standaard dingen. Zaterdag hadden we wel leuke plannen, we hadden namelijk een playdate bij Kidzcity in Utrecht!

Maandag

kittens

Maandagochtend mocht Nomi in haar pyjama naar de peuterspeelzaal voor het voorleesontbijt. Toen ik haar had weggebracht deed ik boodschappen met Lenn, en de rest van de dag deden we niet zo veel.

Dinsdag; naar de kringloop

dinsdag

Dinsdagochtend besloot ik eens een stuk te gaan wandelen met Nomi en Lenn. ’s Middags kwam mijn moeder langs, en we gingen samen even naar de kringloop. Daar zag Lenn een rolstoel staan en binnen no time zat hij erin!

Woensdag

restaurant intratuin

Nomi ging woensdag met haar oma zwemmen en daarna lunchten ze bij Intratuin. Ondertussen deed ik boodschappen met Lenn en daarna waren we lekker thuis. Lenn wilde graag naar de Teletubbies kijken en daardoor had ik even tijd om te bloggen.

Donderdag

donderdag

Donderdagochtend was Nomi op de peuterspeelzaal en ’s middags gingen we even een stukje wandelen. Toen Bart ’s avonds thuis kwam wilden Nomi en Lenn meteen met hem spelen, en toen hij op de grond ging liggen werden ze helemaal dol.

Vrijdag

goedkoop vest

Vrijdag wilde ik eigenlijk iets leuks gaan doen met Nomi en Lenn, maar Nomi had nergens zin in. Daarom bleven we maar thuis, en we lazen een paar boekjes. Toen Nomi en Lenn ’s avonds in bed lagen ging ik even naar de Action, en daar kocht ik dit blauwe vestje voor Lenn. Handig voor in de auto!

Zaterdag; playdate

playdate

Zaterdagochtend stapten we rond half 9 in de auto om naar een playdate bij Kidzcity in Utrecht te gaan. Nomi had er van tevoren al heel veel zin in.

kidzcity

We hadden daar om 10 uur afgesproken en het was een hele geslaagde playdate. Nomi en Lenn hebben heerlijk gespeeld en toen ik om 14.00 uur zei dat we naar huis gingen, wilden ze eigenlijk nog wel even blijven. Vooral Lenn was hartstikke moe en binnen een paar minuten lag hij al te slapen in de auto.

Zondag

verven

Zondagochtend ging Bart met Nomi en Lenn naar zijn ouders, dus ik had de ochtend voor mezelf. ’s Middags wilde Nomi graag verven, en even later gingen we naar mijn ouders. Daar bleven we eten en we kwamen rond 20.00 uur thuis. Iets later dan gepland, en toen Nomi en Lenn in bed lagen vielen ze als een blok in slaap.

2 gedachten over “Dagboekje 239; rustige dagen en een playdate

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.