DAGBOEKJE #88

Afgelopen week was een leuke, drukke week. Ik was jarig, (op de foto rechts zie je de cadeautjes die ik kreeg) met oud en nieuw gingen we naar familie en ook de dagen daarna waren best wel volgepland. Heel leuk allemaal, en daardoor heb ik deze week best veel foto’s voor mijn dagboekje.

Dinsdag was ik jarig, ik werd 25. Ik heb geen feestje gegeven, maar we vierden het gewoon met familie. 
Voor jullie zette ik een leuke winactie online en mijn vader maakte deze foto van Bart en Nomi. 
Daarna was het oudjaarsdag. ’s Ochtends deden Nomi en ik het lekker rustig aan, en ’s middags haalde mijn moeder mij en Nomi op. Nomi had nog weinig geslapen, doordat er al veel vuurwerk af werd gestoken. Bij mijn ouders stopte ik haar in bed, en doordat het daar veel rustiger was, sliep ze heerlijk. Bart was de hele middag druk met carbidschieten, dus die kwam later. 
Aan het einde van de middag gingen we naar mijn tante. Daar borrelden we (ik had gekolfd, dus ik kon ook wat drinken, jeej!), daarna gingen we eten en ’s avonds deden we een spelletje.
Zaterdag ging ik met mijn zusje naar Duitsland om te shoppen bij de DM. Daar kocht ik heel weinig, maar daarna slaagde ik bij de Hema wel goed voor Nomi. Vier items voor € 10,00, koopje toch? Het is nu allemaal nog veel te groot, maar ik denk dat het haar in de zomer wel past.
Gisteren gingen we even naar mijn ouders en daar wandelden we een stukje met Nomi. Mijn ouders wonen buitenaf, en dat wandelt toch net iets leuker dan hier door de woonwijk.
Hoe was jouw week?
Gerelateerde artikelen:

21 gedachten over “DAGBOEKJE #88

  1. Jennifer schreef:

    Nog gefeliciteerd met je verjaardag! Leuke tijd om jarig te zijn tussen de gezelligheid van Kerst en Oud & Nieuw. 🙂 Grappig, mijn ouders wonen ook buitenaf maar daar heb je juist herrie van het carbid enzo. In de woonwijk hier in Groningen lekker rustig. 🙂

  2. Miss Mags schreef:

    Rustig nieuwjaar gevierd, en verder veel in huis bezig geweest op de babykamer , de box al klaar gezet etc. En ook lekker rustig aan gedaan en genoten van de tijd met vriendlief.

  3. Wendy schreef:

    Carbidschieten doen ze hier ook, maar ik heb daar helemaal niks mee. Ik zie de filmpjes wel op Facebook voorbij komen, maar daar hou ik het lekker bij. Leuk overzicht weer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.