DAGBOEKJE #99; 6 JAAR SAMEN, VEEL WANDELEN EN STEMMEN

Vorige week heb ik bijna iedere dag een stuk met Nomi gewandeld, want het was veel te mooi weer om binnen te zitten. Zonnebril op, vestje aan (als het warmer is dan 15 graden, draag ik geen jas meer), Nomi in de kinderwagen en lekker een stuk lopen. De laatste tijd ga ik bijna altijd lopend boodschappen doen en dan is de kinderwagen echt ideaal. Ik denk dat ik dat ding ga missen als Nomi eruit is gegroeid.

Maandag deden we weinig. Mijn dag bestond vooral uit thee drinken en series kijken, met Nomi en Guusje op schoot. Zo’n dagje is soms ook best fijn.
Dinsdag wandelde ik een stuk met Nomi en net voordat we thuis kwamen, viel ze in de kinderwagen in slaap. Ik liet haar buiten en ze heeft nog een half uurtje geslapen. Woensdag werkte ik en ’s avonds gingen we stemmen. Ik deed Nomi in de draagdoek en we liepen naar het stembureau.
Donderdag maakte ik geen foto’s. Vrijdag werkte ik en ’s avonds keken we The Vampire Diaries. Ik legde Nomi zo neer dat ze de laptop niet kon zien, want deze serie lijkt me niet zo geschikt voor haar. Zaterdag waren Bart en ik 6 jaar samen
Nomi kreeg haar eerste groentehapje (jullie kunnen vast niet zien dat dat wortel was) en mijn tante, mijn nicht, mijn moeder en mijn zusje kwamen langs. Gezellig!
Gerelateerde artikelen:

9 gedachten over “DAGBOEKJE #99; 6 JAAR SAMEN, VEEL WANDELEN EN STEMMEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.