Dagboekje 250; lekker buiten zijn, plantjes halen en een verjaardag

buiten

Omdat het vorige week zulk lekker weer was, zijn we veel buiten geweest. Lekker in de tuin, in de speeltuin, en op de kinderboerderij. Hopelijk blijft het voorlopig zo lekker zonnig en warm!

Maandag

waterijsje

Maandag ging ik aan het einde van de ochtend met Lenn naar de peuterspeelzaal om Nomi op te halen. Lenn is altijd even boos als ik hem in de kinderwagen zet, want hij wil liever lopen. Maar zo gauw ik begin te lopen is het weer goed. ’s Middags wilde Nomi graag een ijsje (want het is nu toch lente mama?) en die at ze samen met Lenn op.

Dinsdag; nieuwe schutting

schutting

We hadden eerst een heg in de tuin staan, maar die was totaal niet meer mooi. Daarom besloten we een schutting te laten plaatsen en die werd dinsdag gezet. Daarom snipperde Bart een dagje en dat vonden Nomi en Lenn natuurlijk erg leuk!

spijkerjurkje

Het was hartstikke lekker weer, dus we zijn veel buiten geweest. Mijn moeder kwam even langs en aan het einde van de middag ging ik met Nomi naar de stad, om de opruiming bij Hema eens te bekijken.

Woensdag

hoera

Telkens als Nomi bij haar oma is, wil Lenn graag op Nomi’s kinderstoel stoel lunchen. En dan is hij helemaal gelukkig. ’s Middags haalde ik Nomi weer op en Nomi en Lenn waren erg blij om elkaar weer te zien.

Donderdag

real madrid shirt

Soms zijn ze zo schattig samen… Als Lenn bijvoorbeeld niet zelf van het afstapje af durft. Nomi gaf hem een hand, en toen lukte het wel. We brachten Nomi naar de peuterspeelzaal en Lenn wilde niet meer mee naar huis…

zand- en watertafel

’s Middags gingen we naar de Action, in de hoop dat de zand- en watertafel er nog zou zijn. En ja hoor, er stond er nog eentje! Die namen we mee, en daarna moest daar natuurlijk mee gespeeld worden.

Vrijdag; weer naar de kinderboerderij

roze loopfiets

Vrijdagochtend deden we boodschappen en Nomi wilde op haar loopfietsje mee. ’s Middags zei ze opeens ‘Maar mama, wij gaan toch nog naar de kinderboerderij? Dat heb jij gezegd!’ Oh ja, oeps. Toen we vorige week zondag weggingen bij de kinderboerderij, beloofde ik dat we die week nog wel een keertje zouden gaan. Dus dat deden we vrijdagmiddag.

Zaterdag

kleurplaat

Zaterdagochtend moest Bart werken en daarom nam ik Lenn mee naar de peutergym. Hij mocht daar even spelen totdat de gymles begon, en daarna deed ik boodschappen met hem. Toen haalden we Nomi weer op en thuis werd er druk getekend voor de verjaardag van opa.

appelboom

’s Middags haalden we wat nieuwe plantjes voor in de tuin en daarna gingen we naar mijn ouders. Daar speelden Nomi en Lenn eerst even in de speeltuin en we bleven daar eten.

Zondag; verjaardag!

kistjes buiten

Zondagmiddag gingen we naar de verjaardag van mijn schoonvader. En omdat ik me laatst voor nam om wat vaker te gaan fietsen, gingen we er op de fiets naartoe! We zaten lekker buiten en we hebben daar gebarbecued.

Wil je meer foto’s zien? Kijk dan eens op mijn Instagramaccount!

Een gedachte over “Dagboekje 250; lekker buiten zijn, plantjes halen en een verjaardag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.