Dagboekje 275; voor het eerst naar de basisschool en Nomi verhuisde naar zolder

voor het eerst naar de basisschool

Afgelopen week was een spannende week voor Nomi. Ze ging voor het eerst wennen op de basisschool en we maakten haar nieuwe slaapkamer klaar. Vanaf nu slaapt ze op zolder!

Maandag; zenuwachtig voor de basisschool!

Maandagochtend gingen Nomi en Lenn naar de peuterspeelzaal, maar eigenlijk had Nomi er helemaal geen zin in. De volgende dag zou ze namelijk naar de basisschool gaan, en dat wilde ze veel liever! ’s Middags was ze behoorlijk zenuwachtig en ze heeft zo ongeveer de hele middag over de basisschool gekletst. Tussendoor dronken we samen thee toen Lenn sliep en knuffelde ze even met haar zusje.

Dinsdag; voor het eerst naar de basisschool!

Dinsdagochtend was het zo ver, na maanden wachten mocht ze eindelijk voor het eerst naar de basisschool!  Ze vond het heel erg spannend, maar wat had ze het leuk gehad! Lenn vond het maar niks dat hij niet mocht blijven en ik had even strijd met hem. Maar hij was wel heel blij toen we Nomi weer op gingen halen!

Woensdag; een dagje opruimen

Nomi en Lenn hebben echt veel te veel speelgoed en woensdag zochten we de manden weer eens uit. Kapotte dingen gooiden we weg, kleine dingen waar niet mee meer gespeeld werd gaat naar Stichting Babyspullen en ander speelgoed waar Nomi en Lenn niet meer naar omkijken gaat naar de kringloop. Daarna ging ik verder met de kasten, want ook die zitten echt vol. ’s Avonds aten we deze heerlijke köfte, een gerecht van HelloFresh.

Donderdag; ‘ik wil niet naar de peuterspeelzaal!’

lief goedkoop

Terwijl Nomi eerst nog riep dat ze niet naar de basisschool wilde, wilde ze donderdagochtend niet naar de peuterspeelzaal. ‘Ik ben toch bijna 4? Dan mag ik toch naar de basisschool?’ Hm ja, maar totdat ze echt 4 is, gaat ze nog lekker even naar de peuterspeelzaal. ’s Avonds ging ik naar een rommelmarktje voor kinderkleding en kocht ik dit schattige jurkje voor de baby.

Vrijdag; voor de tweede keer wennen op school

Vrijdagochtend mocht Nomi weer wennen op de basisschool. Toen ik haar wegbracht vond ze het even heel spannend om in de kring te gaan zitten, maar uiteindelijk heeft ze het weer heel leuk gehad. ’s Avonds aten we weer een gerecht van HelloFresh, deze keer was het een heerlijke vegetarische pasta.

Zaterdag; alweer een spelletjesavond

Zaterdagmiddag ging ik even met Nomi de stad in. We wilden nog wat versiering halen voor haar verjaardag en we keken in een paar andere winkels. ’s Avonds kwamen mijn moeder en mijn zusje langs voor een spelletjesavond.

Zondag; Nomi’s nieuwe kamer klaarmaken

eenhoornsticker

Zondag zijn we zo ongeveer de hele dag bezig geweest met Nomi’s nieuwe slaapkamer, zodat ze er ’s avonds kon slapen. De meubels moesten naar boven, de kasten moesten worden ingepakt en ook niet onbelangrijk; de eenhoornsticker moest op de muur!

2 gedachten over “Dagboekje 275; voor het eerst naar de basisschool en Nomi verhuisde naar zolder

  1. Kirsten schreef:

    Wat een leuke week weer! Het lijkt me voor Nomi ook lastig het ene moment naar de basisschool en dan weer de peuterspeelzaal. Nog even aftellen dan is het zover! Ik ben benieuwd naar Nomi haar kamertje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.