DAGBOEKJE #32; WEEKJE ZUID LIMBURG

Afgelopen week had ik voorjaarsvakantie en mijn vriend en ik besloten een weekje weg te gaan. We hebben een appartementje gehuurd in Mechelen, Zuid Limburg. We hebben veel leuke dingen gedaan, plaatsjes bezocht, stukjes gereden, naar de dierentuin geweest en natuurlijk hebben we ook even geshopt. We hadden echt heel veel geluk met het weer, de zon heeft bijna de hele week geschenen! 

Links: Mechelen. Er is weinig in dit dorpje, maar het ziet er wel heel schattig uit.
Rechts: ons park.
Links: mijn vriend en ik.
Rechts: Maastricht, wat een leuke en mooie stad! 
Links: giraffen in de dierentuin.
Rechts: even warm worden in het restaurant. 
Links: ik maakte een foto van onze plek in de parkeergarage, zodat we onze auto wat sneller terug konden vinden (mijn vriend en ik zijn daar echt een ramp in).
Rechts: Primark Luik! 
Links: Hasselt, ook een erg leuke stad.
Rechts: mijn vriend bij het hoogste punt van Nederland. 

44 gedachten over “DAGBOEKJE #32; WEEKJE ZUID LIMBURG

 1. Lolita in the Mix schreef:

  Leuk dat jullie zo genoten hebben! Ik ben er ook heel trots op om uit zuid-limbur, maastricht te komen, vindt het heerlijk daar!
  Dankjewel voor je lieve comment, betekent veel voor mij! Gelukkig ben ik er inderdaad op tijd bij, beetje bij beetje ga ik vooruit en gaat het beter…

  -xoxo- lorena

  http://www.lolitainthemix.blogspot.com

 2. Lies schreef:

  Echt hele leuke foto's! Ook heel handig om een foto te maken van de plek in de parkeergarage. Zelf ben ik ook iemand die zoiets al snel weer zou vergeten en het een grote zoektocht gaat worden haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.