FAVORIETEN VAN NEW LOOK

Sinds ik heb geshopt in Luik, ben ik weer helemaal fan van New Look. Toen New Look de eerste vestiging in Nederland opende, vond ik het ook helemaal geweldig, maar daarna viel de collectie me regelmatig tegen. In Luik zag ik echt heel veel leuke dingen en ook de New Look afdelingen in de V&D’s hebben nu echt een leuke collectie. Ik heb negen favorieten uitgezocht, die je hieronder ziet. Wat vinden jullie van de huidige collectie van New Look?

37 gedachten over “FAVORIETEN VAN NEW LOOK

  1. Liquorice and Pumps schreef:

    Ik heb al een boyfriend jeans gekocht van de nieuwe collectie waar ik hartstikke blij mee ben. En ik ga er ook een maxirok scoren. Dus echt 2 statement items waar ik niet te veel aan kwijt wil zijn. En dan is new look perfect 🙂

    xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.